Vinderne af idenyts Have Favoritter 2021

Fra de smukkeste lanterner til den smarteste gasgrill... Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2021 er nu slut og de 8 vindere er fundet. Se om dine favoritprodukter er løbet af med sejren her!

Årets vindere af idenyts Have Favoritter 2021
Foto: Ecostyle

Årets vinder i kategorien
Havepleje

Ecostyle | Ecostyle Ukrudstfri

Når havens stædige ukrudt skal væk, er læsernes klare favorit ukrudtsmidlet, der virker på bare tre timer! Det kan bruges mellem fliser, i bede og under hækken. Det effektive ukrudtsmiddel er baseret på naturlige aktivstoffer, som hurtigt nedbrydes.


Foto: Terrassevarmer.dk

Årets vinder i kategorien
Varme på Terrassen

Terrassevarmer.dk | Nova LED Gasfakkel

Ild betager os og skaber en helt unik stemning – og idenyts læsere er ikke i tvivl: Nova LED gasfakkel med flamme giver haven det perfekte mix mellem en fakkel og et bålsted. Den elegante søjle er virkelig dekorativ til terrassen, indgangspartiet eller restauranten. Gasfaklen skaber en unik belysning med LED lys i både top og bund. Lyset i toppen understreger smukt de dansende flammer, mens lyset nederst inddirekte og diskret oplyser bunden af søjlen. Faklen brænder på flaskegas. Du kan nemt have en 10 kg gasflaske inden i søjlen. Øverst er ilden smukt afskærmet af en varmebestandig glasskærm. Søjlen er af børstet, rustfrit stål, som er lakeret matsort. Nederst er monteret hjul, så du nemt flytter lyset og varmen med dig rundt.

Højde 102 cm Ø 36 cm Vægt 12,9 kg


Foto: Morsø

Årets vinder i kategorien
Lys i Haven

Morsø | Faro Lanterner

Årets vinder er den stilrene lanterne fra Morsø, der står som et smukt pejlemærke i mørket. Som et fornemt udtryk for industrielt design og som et stykke unikt brugskunst inkarnerer Faro selve kernen i Morsøs designarbejde; nemlig at skabe den perfekte balance mellem en konkret praktisk værdi og en følelsesmæssigt værdifuld oplevelse. Faro-lanternen åbnes med låget i toppen, og det skærper det flotte og helt enkle look. Samtidig undgår man klaprende sidelåger.

Fremstillet i kraftigt jern og tykt glas er lanternen i det hele taget særdeles robust. Foruden en flot fremtoning har Faro god funktionalitet: Fødderne kan justeres, så lanternen står stabilt og samtidig hæves lidt fra underlaget. Desuden har Faro vanddræn i bunden. Lanternen findes i tre størrelser, som lyser smukt sammen – og lige så smukt hver for sig.

Findes i 3 størrelser: H: 30 cm H: 55 cm H: 80 cm


Foto: Gardena

Årets vinder i kategorien
Haveredskaber

Gardena | Teleskopisk Grensaks – StarCut 410 PLUS

Når haven skal passes, skal arbejdet være så let som muligt. Derfor er vinderen af Årets Haveredskaber Gardenas teleskopise grensaks, der lader dig beskære op til 6,5 meter i højden uden besvær. Den 12x geartransmission garanterer kraftig skæring af grene med en diameter på op til 32 mm. Den nye justerbare krog til fjernelse af afskårne grene sikrer ekstra komfort under gren-vedligeholdelse. Samtidig er den 25-årige garanti din garant for den bedste kvalitet.


Foto: Gardena

Årets vinder i kategorien Havemaskiner

Gardena | Smart SILENO Life Robotplæneklipper med Smart App

Er drømmen en perfekt græsplæne, er læsernes holdning klar: Få en App-styret robotplæneklipper – og helst Gardenas kraftfulde maskine til mellemstore og komplekse haver op til 750 m². Takket være SensorCut-systemet med tre knive sikrer den fuldautomatiske robot et jævnt, strimmelfrit skæreresultat. Med vinderen af Årets Havemaskiner behøver du ikke længere bekymre dig om vejret under klipning – den vandtætte Gardena robotplæneklipper fungerer altid pålideligt og præcist.


Foto: Nexgrill

Årets vinder i kategorien
Grill

Nexgrill | Gasgrill 5B Deluxe

Deluxe grillserien er en af Nexgrill’s bedst sælgende serier verden over, og Deluxe 5B++ er topmodellen over dem alle. Grillserien kommer med 5 hovedbrændere – heraf en Power burner, keramisk bagbrænder, sidebrænder samt den specielle keramiske Searing Side-brænder, som giver ekstra høj varme og til perfektion lukker bøffernes overflade.

Med ProTouch Systemet får du porcelænsemaljerede grillriste i støbejern med rund indsats, som kan tages ud for at gøre plads til de mange forskellige former for specialudviklede ProTouch grilltilbehør, som for eksempel stegepande, wok og kyllingeholder. Med ProTouch System kan du derfor bruge din grill til meget mere end traditionel grillmad.


Foto: Jespers Planteskole

Årets vinder i kategorien
Webshops til haven

Jespers Planteskole | jespersplanteskole.dk

Årets vinder har Danmarks største udvalg af planter online og leverer planter direkte til døren i egne varebiler. Hos Jespers Planteskole elsker de planter og er specialister i dem, selvom de også har så utrolig meget andet. Professionelle og uddannede fagfolk kan besvare alle tvivlsspørgsmål om haven, og de ser det som deres vigtigste opgave at skabe gode oplevelser og give ekstraordinær service – og selvfølgelig at levere sunde planter til de danske haver!

Besøg hjemmesiden her.


Foto: byJEMA

Årets vinder i kategorien
Design i haven

byJEMA | Sofa LAZY Lounge

Årets vinder giver dig mulighed for at skabe dit helt eget møbel på terrassen. Sofa LAZY Lounge byJEMA er skabt med enkle linjer i et design, der giver dig mulighed for at opbygge din helt personlige loungesofa i stål til dit uderum.

Det minimalistisk design og den vejrbestandig finish betyder, at du vil have et smukt møbel året rundt. Plantekassen bagved bruges desuden til ryglæn på loungen.


Mest læste artikler