Vinderne af idenyts Have Favoritter 2022

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2022 er slut - og vindere er fundet. Se læsernes favoritprodukter her!

Årets vinder i kategorien
Træpleje

Flügger | Wood Text 05

Halvmat, fyldig dækkende træbeskyttelse som tåler regn efter 1 time. Tørrer hurtigt og kan males igen efter 5 timer. Diffusionsåben. Forventet holdbarhed 15 år. Vejrbestandig med holdbarhed, glans og kulørstabilitet. Hæmmer mug- og skimmelvækst på overfladen. Naturligvis svanemærket.


Årets vinder i kategorien
Grill

Morsø Jernstøberi A/S | Morsø Forno Gas Medio

Morsø Forno Gas er en flot og handy grill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design.


Årets vinder i kategorien
Grill tilbehør

MEATER | MEATER Plus

Det trådløse stegetermometer fungerer perfekt på grillen, i ovnen, i køkkenet, i en rygeovn eller i et rotisseri. Forbindes med Bluetooth (op til 50 meter) eller via WiFi (gennem appen).


Årets vinder i kategorien
Havemaskiner – græs

WITT | Robomow RK1000

RK-serien fra Robomow er udstyret med praktiske funktioner, som sikrer nem betjening og fremragende klipperesultater. Den er let at programmere via app eller touch. Den kulfrie motor, det fjederophængte klippesystem sikrer et perfekt og støjsvagt klipperesultat.


Årets vinder i kategorien
Havemaskiner

WORX | WORX hækkeklipper

60 cm trådløs hækkeklipper 40V m. 2 stk. PowerShare-batterier. Den trådløs hækkeklipper Worx WG284 kan klippe grene i tykkelse op til 27 mm. Den har en rækkevidde på 60 cm og en dobbeltvirkende klinge, og justerbart håndtag.


Årets vinder i kategorien
Webshops til haven

Jespers Planteskole | www.jespersplanteskole.dk

Danmarks største udvalg af planter på nettet.


Årets vinder i kategorien
Uderum

Elmholm Orangeri | Elmholm Orangeri

Elmholm Exclusive Orangeri er til dig, der ønsker et traditionelt drivhus men med ekstra god plads og lækre detaljer. Orangeriet fremstillet med 4 mm hærdet glas, med 4 vinduer og 2 dobbeltdøre der giver nem adgang til drivhuset.


Årets vinder i kategorien
Indretning ude

Land Højbede ApS | Land Classic

Fleksibel mobil rumdeler til terrassen. Fås i råjern (ruster) og galvaniseret, i flere størrelser.


Årets vinder i kategorien
Haveredskaber

Moreland | Workmann Teleskopstige

Teleskopstige fra Workmann med 13 trin og en højde på op til 3,8 meter. Sammenfoldet fylder teleskopstigen B:48 x D:8 x H:82 cm og er godkendt til en max belastning på 150 kg. Foden på stigen har en bredde på 66 cm.


Årets vinder i kategorien
Lys i haven

LEDVANCE | Tableframe

Hyggelys til en picnic, festival, campingplads, bådtur eller bare til havebordet over aftenkaffen, så er Tableframe helt perfekt! Efter opladning har du flere timers lys i 16 mio. farver lige ved hånden. Du styrer den smart på appen og løber mobilen tør for strøm, fungerer Tableframe også som en mobil powerbank!


Årets vinder i kategorien
Legeredskaber i haven

Bestplay | Bestplay PLUS medium 427cm

Inground trampolinen fra Bestplay er en kvalitetstrampolin med galvaniserede rør. Modellen giver haven et flot og æstetisk udseende, hvor have og trampolin smelter sammen, da trampolinen vil være ganske lidt hævet over jorden.


Mest læste artikler