DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Bliv fri for ukrudt på 3 timer

Haven er grøn og vejret indbyder til hygge udenfor sammen med familien. Det er så dejligt. Det er knap så dejligt, når det hele er ukrudt. Få her et nemt tip til at fjerne ukrudtet hurtigt.

Ukrudt kommer, når solen kommer

Mælkebøtter, skvalderkål, tidsler og alle mulige former for ukrudt elsker solen lige så meget som dig. Det betyder, at de vokser på livet løs, så snart vejret bliver lunere. Du kan fjerne ukrudtet på mange måder. Du skal bare vælge, om det skal være stærk ryg og hakkejern, gasbrænder eller med ukrudtsmidler?

Fjern ukrudtet inden det vokser sig stort 

Det bedste du kan gøre for at fjerne ukrudtet, er at komme det til livs, mens det stadig er småt. En lille mælkebøtte er meget nemmere at fjerne end en stor – og når de først blomstrer, kan de indtage haven hurtigere, end du kan nå at sige “øv-jeg-skulle-have-fjernet-ukrudt”. Dobbelt så hurtigt, hvis der er børn til stede. Børn elsker nemlig at blæse mælkebøttefrø ud over hele haven. Og apropos børn, voksne, hunde og alle mulige andre hensyn, er det værd at overveje, hvordan du vælger at bekæmpe og fjerne ukrudtet. 

Pas på når du fjerner ukrudt

Hakkejernet er den enkle måde, men også hårdt arbejde. Gasbrænderen er også en mulighed, især til fliserne, men pas på med ukrudtet under hækken og i tætte bede. Det skulle nødig ende med et uønsket Skt. Hans bål.

Fjern ukrudtet nemt: UkrudtsFri virker på 3 timer 

Skal du fjerne ukrudtet på den nemme og hurtige måde, skal du bruge et ukrudtsmiddel. UkrudtsFri fra ECOstyle er til dig, der hurtigt vil fjerne ukrudtet – UkrudtsFri virker nemlig på kun 3 timer. Alt hvad du skal gøre, er at sprøjte UkrudtsFri direkte på ukrudtet, så det er godt dækket. På en dejlig solskinsdag virker UkrudtsFri på 3 timer. 

Fjern ukrudt med UkrudtsFri fra Ecostyle

Kan jeg også bruge ukrudtsmiddel under hækken? 

Ukrudt mellem fliser på terrassen og i indkørslen kan være mere end svært at komme af med. Ukrudt under hækken er ligeså slemt – især skvalderkål, der elsker at brede sig i skyggen under hækken. 

Med UkrudtsFri kan du også fjerne ukrudt under hækken. Og helt uden at frygte, at hækken går ud. UkrudtsFri er et kontaktmiddel og det betyder, at de blade på hækken, som du kommer til at sprøjte med UkrudtsFri, visner. Men der vokser nye blade ud igen. UkrudtsFri går nemlig ikke i rødderne og derfor vil hækken hurtigt danne nye flotte blade. 

Naturlige aktivstoffer fjerner ukrudtet for dig

UkrudtsFri er naturligvis godkendt af Miljøstyrelsen som ukrudtsmiddel. Det er baseret på mættede fedt- syrer, som er naturlige aktivstoffer. I forhold til andre ukrudtsmidler, har UkrudtsFri den store fordel, at aktivstoffet er hurtigt nedbrudt. 

Og så kan du igen nyde livet i haven, helt fri for ukrudt. 

Du kan få UkrudtsFri som klar-til-brug og koncentrat, som du selv skal blande op med vand. Find
 din forhandler her. Bemærk, at ukrudtsmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler