DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan gør du let haven sommerklar

Solen skinner og haveglæden begynder så småt at boble i maven hos de fleste. Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du gør din have klar til sommeren.

Få styr på plænen først

Græsplænen er en vigtig del af ethvert hjem, hvor man i sommermåneder hygger sig i haven med familie og venner.

Derfor ønsker de fleste sig en grøn og tæt græsplæne, men det kan være svært at skabe sin drømmeplæne. Har man en trist, mosfyldt og gul græsplæne, kræver det et par timers hårdt arbejde og de rigtig materialer for at give plænen nyt liv.

Hos Havehandel.dk finder du alt lige fra topdressing til græsfrø og alt du skal bruge for at få den smukkeste græsplæne.

Gør klar til sommeren med haveartikler

Havehobby.dk er en danskejet e-mærket webshop med mange spændende haveartikler. Med det store udvalg bliver haven hurtig sommerklar.

Her forhandles bl.a. polycarbonat drivhuse, minidrivhuse, græsfrø, polyrattan havemøbler – herunder polyrattan havepavilloner og solvogne, andre typer pavilloner, havetrampoliner, højbede, parasoller, havespringvand, sneglegift, ukrudtsmidler, vandingsartikler og terrassevarmere samt de populære glashegn fra Hortus.

Start med ukrudtsbekæmpelse, så haven ser velplejet ud. Derefter er det tid til at nyde solens stråler mens du slapper af i en polyrattan solseng eller nyder en god middag under havepavillonen.

Drivhus i træ – enkelt, smukt og stærkt

Tag dit indendørs liv med udenfor. InOut havehus i træ og glas er en ny måde at nyde haven og udelivet på. Den elegante og lette InOut profilkonstruktion sætter haven i smukke rammer. InOut er en symbiose mellem stål og træ, der få det bedste ud af begge; smukt træ synligt med styrken fra det indvendige stålbånds system.

InOut bygge systemet er samtidig enkelt at samle selv. Det er produceret i robinie; rødbrun ved oliebehandling eller lad den gråne som teak. Holdbarhed mindst 40 år. Træet er dyrket bæredygtigt i Europa og forarbejdet i Danmark. Du har mulighed for at gøre drivhuset autonomt med egen el- produktion og vandopsamling.

InOut er en stærk, elegant og bæredygtig konstruktion i dansk design.

Det klassiske drivhus

Nyt look til drivhusklassikeren.

Hobbydrivhuse præsenterer Royale Cube – årets nyhed til have-ejerne. Royale Cube er en elegant kombination af et traditionelt drivhus og en pavillon.

Tagets design og de tophængte vinduer i sidepartierne, giver drivhusklassikeren et helt nyt look. Tilføjelsen af en stor taghætte, som automatisk åbner og lukker efter behov, udmønter sig i nye ventilationsmuligheder. Alle modeller har integreret sokkel, og er udstyret med dobbelte dørpartier, der efter ønske kan placeres i enten gavl eller langside.

Modellen fås i tre størrelser, 9,8 – 12,1 og 14,5 kvadratmeter. Royale Cube er perfekt til den kvalitetsbevidste hobbygartner eller som et ekstra frirum i haven.

Så kan grill-sæsonen bare komme an

COBB står bag sommerens mest uundværlige tilbehør: Grillen, som bliver brandvarm indeni, men aldrig udenpå.

Grillen fra COBB er bygget op omkring en isoleret varmekilde, som er omgivet af en luftisoleret yderskal. Dermed holdes varmen inde i grillen, hvorfor grillen kan placeres på alle udendørs underlag. Selv når dens kernetemperatur er helt oppe på 280-300 °C, forbliver COBB-grillen kølig udenpå.

COBB-grillen fås både til gas og briketter. Fælles for dem er, at de kun vejer få kilo og er nemme at transportere. Du kan med andre ord tage din COBB med overalt – fx på stranden, båden, altanen og i sommerhuset.

Fra Italiensk stenovn til Skandinavisk gasgrill

Morsø Forno Gas serien er den første rendyrkede gasgrill-serie i Morsøs brede udesortiment. En flot og handy gasgrill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design.

Morsø Forno Gas serien fås i tre forskellige størrelser – Piccolo, Medio & Grande. Alle modeller har et brugervenligt antændingssystem med drejeknap og leveres klar til brug med slange, så du blot skal tilslutte din nye gasgrill til en gasflaske.

Med Morsø Forno Gas serien får du en unik gasgrill – tilpasset netop dit behov – som både giver dig fantastiske muligheder for madlavning og samtidig er let at vedligeholde.

Skandinaviens største udvalg af grill!

Homeshop styres og bemandes med erfarne og kyndige grill elskere, der kan anbefale de bedste produkter til dine specifikke behov, samt de kan give dig tips og oplysninger som vil forbedre kvaliteten af din grill madlavning.

Der er altid mere end 500 grills på lager og et kæmpe udvalg i deres fine showroom.

Alt i Keramiske grills fra: Kamado Joe, Primo, The Bastard og Monolith.

Over til træpillegrill fra blandt andet Traeger & Yoder Smoker og alt i gas og kulgrill fra Broil King, Napoleon, Outdoorchef og mange flere.

Udespa — Wellness for krop og sjæl

Livskvaliteten får et boost med et udespa. Det brusende hav af 38 grader varmt vand omslutter kroppen og masserer dig og dem du har kær, lige der hvor det gør godt.

Med et udspa på altanen, terrassen eller i haven, får dit hjem en luksuriøs opgradering — en oase for samvær og wellness og et ekstra samlingssted, som er attraktivt for både børn og voksne i al slags vejr.

Med et udespa i dit udemiljø, skaber du en social oase med skøn wellness 365 dage om året.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler