DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

idenyts Have Favoritter 2021: Webshops til haven – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Webshops til haven' her.

Jespers Planteskole Holstebro A/S.

Danmarks største udvalg af planter online og levering af planter direkte til døren i egne varebiler. Vi elsker planter og er specialister i dem, selvom vi har så utrolig meget andet. Vi har professionelle og uddannede fagfolk, der kan besvare alle tvivlsspørgsmål om haven. Vores vigtigste opgave er at skabe gode oplevelser og give ekstraordinær service, samt at levere sunde planter med vores egne lastbiler. Se mere på jespersplanteskole.dk.

byJEMA.dk

Webshop til uderumsmøbler. Plantekasser, bålgrill, lounge og støttemure sælges direkte fra egen fabrik. Vores eksklusive serie af plantekasser, bålgrill, bænke og loungemøbler samt støttemure i stål til udendørs brug, er designet med de små detaljer for øje. Vores produkter skal supplere og indgå i det moderne liv og arkitektur. byJEMA produkterne er designet så de passer perfekt ind i den skandinaviske arkitektur.

vivara.dk

Webshop som forbedrer livet for havens vilde dyr. Vivara udvikler og fremstiller selv de fleste produkter. På denne måde kan vi lettere følge fremstillingsprocessen og sikre os kvaliteten af produkterne. Næsten alle produkterne fås alene hos Vivara. På vores egen foderfabrik afstemmes hver en foderblanding omhyggeligt efter dyrenes behov. Vi køber selv alle ingredienserne for at sikre os, at vores foder kun indeholder de bedste råvarer.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 25. juni 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et Lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill til en samlet værdi af 6.897 kr.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 25. juni. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler