DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan får du ’nye’ flotte fliser

Bliv fri for skidt og snavs på dine fliser med Borup Fliserens. Se her, hvordan du nemt og hurtigt får 'nye' flotte fliser.

Fjern alger med ren samvittighed 

Det danske, fugtige klima giver algevækst rigtig gode betingelser. Algerne lever af vand, og derfor kommer den grønne belægning på terrassen igen år efter år. Med Neutralon Algefjerner kan du nu nemt og effektivt fjerne alger med ren samvittighed.

Neutralon Algefjerner er som den første og eneste danskproducerede algefjerner blevet godkendt af Miljøstyrelsen. Det er din garanti for, at Neutralon Algefjerner virker efter hensigten og ikke har en uønsket påvirkning af grundvandet.

Neutralon Algefjerner er biologisk nedbrydeligt og kan anvendes på bl.a. havemøbler, hegn, facader, fliser, træterrasser, solceller, cement, metal, tegl, glas, plast m.v.

Fremgangsmåden er meget enkel: Produktet påføres tør overflade, lad det sidde og virke – og se resultatet allerede efter få dage.

Fliserens til udendørs fliser

Borup Flise Rens anvendes til grundrengøring og affedtning af udendørs fliser. Borup Fliserens er den perfekte hjælper, der løser alt skidt og snavs, så fliserne bliver som nye. For at undgå risiko for brune skjolder bør mos i fuger fjernes før afrensning og der skal skylles efter med rigeligt vand.

Borup Flise Rens er kåret som vinder i Bolius test af, hvilken måde man bedst renser sine fliser på.

   
Fliserne på terrassen kan blive som nye ved at blive behandlet med Flise Rens fra Borup.  

Sådan anvendes Borup Flise Rens

Gennemvæd fliserne med rent vand. Bland Borup Flise Rens med vand i forholdet 1:2 i en vandkande med bruser/spredebom eller i en spand. Påfør/hæld blandingen ud på de våde fliser i rigelig mængde, og lad fliserensen virke i 20-30 minutter. Skrub fliserne grundigt med en gulvskrubbe på et skaft og med masser af rent vand.

Ved større arealer anbefales det at rengøre i mindre etaper af 4-5 m2 ad gangen.

Rækkeevne: 2,5 liter (1 dunk) rækker op til 20 m2.

Imprægnering af sten og fliser

Efter rengøringen er det en god idé at imprægnere fliserne, idet flisernes overflade er blevet ‘åbnet’. Til det kan anvendes Borup Imprægnering til Sten & Fliser.

Få flotte fliser i længere tid

Borup Imprægnering til Sten & Fliser er en yderst effektiv vandbaseret imprægneringsvæske, der er velegnet til behandling af udendørs overflader af beton/cement fliser, teglsten, stuk eller andre sugende overflader. Behandlingen beskytter mod vandindtrængning og gør det nemmere at rengøre overfladerne efterfølgende.

                             

   
Borup Sten & Flise Imprægnering anvendt på flisegang  

Rengøring af fliser inden imprægnering

Det er vigtigt at overfladen er grundigt rengjort inden påføring af imprægneringen. Her kan eks. anvendes Borup Flise Rens eller Borup Afrenser – alt efter hvilken type snavs der er tale om.

Borup Imprægnering til Sten & Fliser påføres ufortyndet på rengjorte og tørre overflader med pensel, rulle eller en havesprøjte i et jævnt og fyldigt lag. Påfør kun så meget som overfladen kan suge inden for et par minutter. Overskydende væske aftørres med klude.

Læs også: Drivhuset skal gøres klar til foråret – sådan kommer du i gang

Gentagne behandlinger med Flise Imprægnering

Ved meget sugende overflader kan behandlingen gentages efter 1-2 timers tørretid. Flere behandlinger kan give overfladen et ‘wet look’, da den får en smule glans og farvedybde. For meget påført kan give et ”mælket” look.

Vær opmærksom på, at flere påføringer kan/vil gøre overfladen mere glat, især når den er våd.

Borup Imprægnering til Sten & Fliser tørrer ‘usynligt’ op.

Rækkeevne: 4-8 m2 pr. liter afhængigt af overfladens sugeevne.

Læs også: Algefjerner – sådan fjerner du alger på hus, trappe og terrasse

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler