Gro dine krydderurter let og elegant

Drømmer du om din egen indendørs krydderurtehave? Vil du gerne slippe for at dine krydderurter visner bort? Så se bare her...

Friske krydderurter året rundt   

Med Click and Grow “Smart Herb Garden” kan du dyrke dine krydderurter indendørs – hele året rundt. Og så gør det ikke noget, at den kommer i et elegant og minimalistisk design, som passer ind i de fleste hjem.        

Hæld vand på og sæt den i stikkontakten

Når du bestiller en Click and Grow’s “Smart Herb Garden”, får du en startpakke, der indeholder tre plastik kopper, hvor frøene allerede er sået i jorden. Det eneste du skal gøre er at komme en kapsel på hver kop. Det skulle skabe en drivhus agtig effekt. Så mangler du kun at anbringe dem i hullerne, hælde vand på beholderen og tilslutte strøm – voila!

Følg udviklingen på nærmeste hold

Du kan følge dine krydderurters udvikling dag for dag på tæt hold. Enheden er udstyret med en LED lampe, hvilket giver krydderurterne optimale lys betingelser. Den lyser 16 timer om dagen, og slukker selv. Og så blinker den tilmed, hvis der skal fyldes vand på. I løbet af 1-2 uger vil frøene spire, og efter 1-2 måneder er krydderurterne vokset fuldt ud.

 

Mest læste artikler