idenyts Have Favoritter: Bekæmpelsesmidler – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘bekæmpelsesmidler’ her.

Roundup Speed C koncentrat | Roundup

Et hurtigtvirkende ukrudtsmiddel, der effektivt bekæmper ukrudt i haven. Ny KONCENTRAT formulering, der blandes op med vand. Giver ca. 20.L opblandet væske. Glyfosatfri, baseret på mættede fedtsyrer som hurtigt bliver nedbrudt i naturen. Børnesikring og integreret målebæger, med automatisk tilbageløb, der sikre mod spild og klistret låg Super hurtigvirkende synlig effekt. Kan benyttes fra april til oktober Vejledende udsalgspris: 529,95 kr.

Myredåse 2 stk. | Biltema

Praktisk myredåse til bekæmpelse af myrer. Produktet er velegnet til indendørs brug, fordi hverken brugeren, børn eller husdyr kommer i kontakt med midlet. Myrer tiltrækkes af honningen og bringer maddingen med tilbage til boet. Efter ca. tre uger er myreboet elimineret. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 69,90 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Protect Home Kvitt Freeze | Borup Kemi

Kvitt Freeze Spray er en kølespray som effektivt bekæmper insekter uden brug af insektmidler. Sprayen kan anvendes på alle insekter og specielt på krybende insekter som myrer, kakerlakker og sølvfisk, men også på væggelus og insekter generelt, edderkopper m.fl. Effekten af sprayen er baseret på kulde, noget der gør at insekterne ikke kan udvikle resistens. Tip! Spray din kuffert efter ferien, så du ikke får utøj ind i huset. Vejledende udsalgspris: 119 kr.

Myrestop | Biltema

Bekæmpelsesmiddel mod myrer i form af fint granulat der drysses som lokkemad omkring myretuen. Brug midlet i løbet af sæsonen, når myrerne er aktive, og kun en gang for hvert myreangreb, maksimum en gang om måneden. En enkelt gangs brug vil være tilstrækkelig til at ødelægge myreboet helt inden for tre uger. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 79,90 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler