DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Denne markise ville arkitekten vælge til sit hus

Den nyeste markise fra markilux forener elegance og holdbarhed. Den tyske producent af kvalitets-markiser har ladet sig inspirere af arkitekturens nyeste trends.

Kassettemarkisen MX-2 fra markilux

Den nyeste markise fra markilux forener elegance og holdbarhed. Den tyske producent af kvalitets-markiser har ladet sig inspirere af arkitekturens nyeste trends.

Design og æstetik har været i fokus under udviklingen af den nyeste markise fra markilux – den såkaldte MX-2. Det har resulteret i en markise med et minimalistisk design, som hverken går på kompromis med teknik eller kvalitet. 

Hvor mange andre markiser kan virke tunge og klodsede, ligner det, at MX-2 svæver, fordi de bærende elementer er skjult under dugen. Derudover har kassetten, som markisen i dårligt vejr opbevares i, en smal og buet form, så den bliver en integreret del af husets facade. Du vil altså ikke opleve, at markisen skæmmer dit hus, når den er rullet ind.

Læs også: Markiser – sådan vælger du den rigtige markise til terrassen og huset

Skabt til det danske vejr

Ikke kun æstetikken har der været fokus på under udviklingen af MX-2. Kvaliteten skulle leve op til udseendet, og MX-2 er derfor bygget til at modstå det lunefulde danske vejr. Et hyppigt problem i Danmark er eksempelvis, at markiserne bliver jordslåede eller får sorte mugpletter, hvis de udsættes for for meget regn. MX-2’s kassette løser det problem, eftersom den indrullede markise er beskyttet i beholderen og dermed sikrer dug og markisearme en lang levetid.

Foto: markilux

Den danske vind er markisen også bygget til at modstå. MX-2 er således udstyret med en speciel sikkerhedsanordning, der fikserer markise-armene, når de køres ud. Den udrullede dug risikerer dermed ikke at blive flået op af et pludseligt vindstød – ligesom den heller ikke tager skade af vægten fra et uforudset regnskyl.

Forlæng sommerhyggen med MX-2

Med MX-2 kan du dermed koncentrere dig om at slappe af på terrassen – og nyde, at du får mere tid til at gøre det. Markisen kan nemlig udstyres med LED-lys og terrassevarmere, så du kan forlænge den udendørs hygge, selvom tusmørket begynder at sænke sig. Her kan du sidde og nyde udsigten eller dine venners selskab. Måske vil du endda glæde dig over den farve, du har valgt til dugen over dig. I alt 12 farver kan du vælge mellem – fem af dem er specialfarver, som på grund af markilux’ 50-års jubilæum kun kan fås i år.

Foto: markilux

Mest læste artikler