DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Markise i storformat: Imponerende pergola beskytter mod både sol og regn

Den danske sommer er noget så skøn, men også noget så trættende hvis det står ned i stænger eller hvis der ingen skygge er at finde. Men lad ikke vejrforholdene holde dig indendøre. Den store markise “Pergola Stretch” kan beskytte dig mod sol, vind og regn, således du på trods af vejret kan tilbringe al den tid du vil udendørs.

Rummelige terrasser i lounge-stilen er meget udbredte i dag. Med det følger ønsket om at bruge masser af tid udenfor, et sted hvor man er beskyttet mod sol, vind og regn. Store markiser som “Pergola” fra Markilux er derfor meget efterspurgte. Og nu tilbyder markilux denne model i flere varianter: Helt fra den klassiske over den kompakte hen til XXL-varianten, som er den nye “pergola stretch”.

Tag beskytter dug mod tilsmudsning og regn

Pergola stretch imponerer med en maksimal størrelse på 7 x 7 meter som enkelt element. Endnu mere imponerende bliver det dog, når pergola felterne forbindes med flere pergola-felter. Dermed kan et areal med op til 25 x 7 meter beskyttes mod vind og vejr. Dette muliggøres af en speciel drivanordning og en særlig måde at transportere dugen på. Med en fjernstyret motor transporteres den vandtætte markisedug via skinner monteret på siden. Et smalt tag beskytter den sammenfoldede dug mod tilsmudsning og nedbør. Regnvandet ledes ned gennem en tagrende og og videre gennem søjlerne i siden.

Få en smuk markise med lys

Det er desuden muligt at installere LED-Lines eller LED-spots på selve markisen, hvilket skaber en ekstra hyggeligt stemning med flot fremhævet lys. Ønskes mere privatliv kan afskærmningen mod sol og regn kombineres med sidemarkiser. Ydermere sørger passende terrassevarmere for behagelige temperaturer. På den måde kan du også hygge dig under din “pergola stretch” om aftenen eller når vejret er køligere.

Om markilux

markilux står for “Design made in Germany”, innovative udviklinger og fremragende kvalitet inden for markiser. Siden 1972 har de fremstillet markiser til terrasser, udestuer og vinduer. Kvalitetsprodukterne distribueres via forhandlere i ind- og udlandet. Omkring 1.000 udvalgte virksomheder sikrer herved den høje kvalitetsstandard ved montering af markiserne.

Læs mere på markilux.dk

Mest læste artikler