denne artikel er sponsoreret

Nyd solen – i skyggen

Forude venter forhåbentlig lange solrige dage, der skal nydes i haven og på terrassen - uanset om det er solskin eller regnvejr. Med en god afskærmning på din bolig sikrer du dig både mod den mest bagende sol, regnvejr og uønskede blikke.

Danskere elsker at sidde udenfor. Når første livsgivende stråler rammer i det tidlige forår, når solen endelig titter frem efter en overskyet periode, på en solrig vinter formiddag – så myldrer vi ud og vender ansigtet mod varmen. Men har du en terrasse eller have, ved du sikkert også godt, at det hurtigt kan blive for meget af det gode, med alt det skiftende vind og vejr.

Med et markisesystem fra tyske markilux, kan du let få solafskærmning, ly for regn og afskærmning mod blæst – hvad end der passer til lige præcis dine ønsker og behov.

markilux kan spore firmahistorien helt tilbage til 1921, og har gennem årene indtaget en position som førende på markedet for markiser og fleksibel solafskærmning. Den erfaring og viden om design og teknologi kombineres med skønhed og funktionalitet i et klassisk og tidløst design, der passer til enhver facade.

”Pergola” fra markilux er et fleksibelt markisesystem til små og store arealer. Med vertikale sidemarkiser kan den forvandles til et hyggeligt udendørs rum.

Fuldt afskærmet uderum

Med modellen ”Pergola” kan du let afskærme både små og store arealer mod sol.

Faktisk kan du med det fleksible rammesystem ”Construct” overdække selv meget store terrasser eller havearealer – helt op mod 90 kvadratmeter.

Vertikale markiser og sidemarkiser sørger for effektiv afskærmning mod både vind og lettere regn, samtidig med at de sikrer privatliv, hvis du for eksempel har indkig fra vej eller naboer.

Faktisk er det muligt at lukke solafskærmningen hele vejen rundt, så du kan skabe dit helt eget private udendørs rum, der er behageligt at opholde sig i på alle tider af dagen og i næsten al slags vejr. Ønsker du ekstra afskærmning mod nysgerrige blikke, kan den solstyrede ”Skyggeplus” køres ud foran selve markisen.

Konstruktionen er let og elegant, men det lette udseende til trods, er ”Pergola” yderst vindstabil selv i stærk blæst, faktisk helt op til 6 på Beaufort-skalaen.

”Pergola” fra Markilux er et fleksibelt markisesystem til små og store arealer. Med vertikale sidemarkiser kan den forvandles til et hyggeligt udendørs rum.

Lys og varme i aftentimerne

Et godt markisesystem er ikke kun en fordel i de solrige dagtimer. Når aftenfreden sænker sig, og det måske bliver lidt køligere, kan du sørge for både stemning og varme via LED-lyssystemer og varmestrålere. markilux tilbyder desuden et stort udvalg af markiseduge, der findes i mange farver og designs, og som både let transparent, vandtæt eller svært antændelig version. Du kan derfor designe din helt personlige markise.

Hos markilux er det en æressag, at kunderne får glæde af deres produkter i mange år. Derfor kan mange af de nyeste produkter eftermonteres på eksisterende produkter. Din markilux’ forhandler står selvfølgelig til rådighed med rådgivning om installation af markiser og solafskærmning.

Læs mere om designmarkiserne fra markilux her.

”Pergola” fra markilux er et fleksibelt markisesystem til små og store arealer. Med vertikale sidemarkiser kan den forvandles til et hyggeligt udendørs rum.

Besøg vores udstilling

markilux’ udstilling af afskærmning og markiser er centralt placeret i Danmark som en del af HUSET Middelfarts byggeudstilling.

Her kan du få information om den nyeste udvikling inden for solafskærmning og se markilux’ løsninger og modeller. markilux præsenterer sammen med mange andre udstillere sine produkter i både den indendørs og i den udendørs byggeudstilling. Udstillingen er ubemandet.

Læs mere om HUSET Middelfart her.

Læs mere på markilux.dk

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler