denne artikel er sponsoreret

3 i 1 med Rodalon UDENDØRS

Få hus og have klar til sommeren med ét produkt. Uanset om det er rengøring af taget, plankeværket eller fliserne på terrassen, så klarer Rodalon Udendørs belægninger og misfarvninger.  

Forny tagets udseende

Dit tag er en magnet for belægninger, men du kan nemt løse det med Rodalon Udendørs. Produktet både fjerner og forebygger belægninger. Spray Rodalon Udendørs på dit tag og lad det sidde. Resultatet ses efter få dage. 

Uanset om du har fået lagt et nyt tag, som du vil passe på, eller om det er et aldrende tag, så vil Rodalon Udendørs hjælpe med at holde taget rent og pænt. Er skaden sket, så kan det anbefales at spraye taget med Rodalon Udendørs, lade det sidde minimum et døgn og så feje med en blød eller mellemhård kost for at få eventuelle belægninger væk. Er det et nyt tag, er du måske heldig ikke at være ramt af hverken belægninger eller mos endnu, hvorfor du har et langt nemmere udgangspunkt. Spray med Rodalon Udendørs og forebyg at dit tag hurtigt bliver aldrende at se på.

 

Slip for belægninger

Dit hegn er særligt udsat for belægninger, men det kan nemt rengøres med Rodalon Udendørs. På lodrette flader kan man du fordel benytte en svamp, kost eller børste for at få et tilfredsstillende resultat. 

Læs også: Skimmelsvamp – sådan fjerner du skimmelsvamp

Blandt produktet op i en spand eller prop det i en sprøjte af en art, vask det på overfladen og lad det sidde minimum en halvtime. Derefter bør du kunne børste rester af belægninger af overfladen og dit hegn vil igen fremstå flot. Det kan også være en måde at gøre overfladen klar til at blive malet på. En omgang med Rodalon Udendørs som forberedelse til maling, vil gøre overfladen bedre modtagelig for malingen.

 

Giv dine fliser et nyt look

Dine fliser er udsat og vil med tiden blive grimme og glatte på grund af belægninger. Det kan nemt og effektivt løses med Rodalon Udendørs. Du kan med fordel benytte en kost for at få et tilfredsstillende resultat.

Uanset om det er små grimme pletter eller decideret plamager af belægninger, så kan Rodalon Udendørs rengøre de belægninger, så dine fliser igen fremstår flotte og rene. Rodalon Udendørs vil løsnee pletterne og belægningerne, så de kan fejes væk med en kost. Er de meget genstridige, kan det være, man skal bruge lidt kræfter med kosten. Resultatet vil så også blive derefter. 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler