DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Fra flisepest til ren idyl på terrassen

Når solen skinner, er det dejligt at have en terrasse med fliser. Idyllen får dog hurtigt en ende, hvis dine fliser må dele underlag med snavs og alger. Den kedelige flisepest er heldigvis nem at besejre! Med den rigtige angrebsvinkel kan du nemlig på kort tid få dine fliser skinnende rene igen.

Tryl dine fancy fliser tilbage med eksperthjælp

Savner du ”looket” af nylagte fliser, kan du trygt overlade fliserensen til professionelle. Vælg velrenommerede fagfolk, så du roligt kan læne dig tilbage i stolen mens din terrasse får sit gamle ”jeg” tilbage.

Med over tolv års erfaring på bagen kan Nanostone A/S nævnes som landets førende eksperter i at shine havefliser op. Som en ægte håndværker ved, er en af de største udfordringer ved fliserens at trænge i dybden uden at skade selve fliserne. Derfor er Nanostones professionelle fliserensere udstyret med specialtilpassede maskiner, der fjerner uønskede elementer med rotationsdyser og et nøje kalibreret tryk/volumen.

Dermed undgår fliserne at blive overbelastet, samtidig med at de bliver rengjort helt til bunds. Når fliserne er blevet renset for snavs, alger og det meste af ukrudtet i mellemrummene, sørger den ansvarlige fagperson for at give overfladen en grundig desinfektion.

Herefter får fliserne tid til at tørre. Helt til sidst behandles de med den særlige Nanostone imprægnering, der indeholder mere råprodukt (silas/siloxan) end tilsvarende andre produkter på markedet. Det gør fliserne langt bedre beskyttet mod fremtidige angreb.

  Før                                                 Efter

Nanostone Artikelbillede

Knowhow eller knofedt?

Vigtigheden af smukke omgivelser kan ikke overdrives. En perfekt fliserens fjerner det uromoment som alger og snavs kan udgøre i hverdagen, og er dermed en direkte investering i din personlige trivsel. Det giver også et langt bedre lysindfald ind i huset, når fliserne ikke længere er dækket af mørke plamager.

Udfører du arbejdet selv, sparer du timelønnen, men går glip af en fagpersons grundighed og opfølgning. Et firma som Nanostone har eksempelvis en række konsulenter og kundesupportere, som altid er klar til at give gode råd og vejledning. Derfor kan det være en god idé at vurdere, om du er villig til at lægge ekstra knofedt i din terrasse, eller om du prioriterer professionalitet, holdbarhed og service højere.

Der er uanset en fornuftig besparelse at hente i håndværkerfradraget!

Vind over flisepesten, og træd ud i haven med ro i sjælen! Book et tilbud her.

Mest læste artikler