Nye smudsafvisende fliser

De fleste nye fliser til terrassen ligner ikke nødvendigvis fliser, men har forskellige mønstre og farver. Og så er de smudsafvisende.

Rustik elegance
Nybrudt sten fra York har lagt mønster til disse flotte fliser, der giver et afslappet udtryk af rustik elegance. Fliserne – Bradstone Wetherdale – leveres på paller med seks forskellige flisestørrelser, så der er uanede muligheder for unikke mønstre – kan også købes i ens størrelse.

  Foto Starka
   

Naturlig overflade
Plaza – er støbt i beton med en specielt behandlet mørk overflade. Den smukke overflade har struktur, men opleves alligevel glat – og den tætte overflade gør stenen afvisende over for alger og smuds. Den mørke farve suger varmen, så terrassen er lun på de lange sommeraftener. Fås i str. 40 x 40 og 40 x 60 cm.

Foto: Farum BetonSmudsavisende
Fliserne – Svaneke Lotus – er klassiske cementfliser, som er behandlede på overfladen, så de både er smudsafvisende og modstandsdygtige over for alger og mos. Målet er 40 x 40 cm – hvad der giver mulighed for mange forskellige mønstre – også sammen med natursten.

Foto: Sten og Stil Frønnet træ
Det ligner frønnet egetræ, men det rådner aldrig, for svellerne er støbt i farvet beton. Svellerne købes i 20 x 20, 60 x 20 og 80 x 20 cm, og hver svellestørrelse findes i flere forsk. mønstre – så du skal kigge længe for at finde to ens sveller.

Mest læste artikler