8 ting til terrassen

Terrassen bliver flittigt brugt i de varme måneder, og du bør derfor gøre ekstra meget ud af hyggen. Du kan blandt andet hygge omkring et bålsted eller i en gyngestol. 

Gyngestol til terrassen

En gyngestol er ren nostalgi. Her ses gyngestolen i en mere moderne udgave og i fire helt nye farver. Clic hedder gyngestolen, hvis lameller af plast er bevægelige, så de indretter sig efter kroppen, og aftagelige, så de let kan renses. Armlænene er af bambus, og stellet af stål. Pris: ca. 3.200 kr. hos Ilva.

Rullevogn til lidt af hvert

Når der rigtig skal aftenhygges på den lille terrasse nederst i haven, er det rart at have denne rullevogn med hylder og bord ved hånden. Her er plads til tallerkener, mad, en god bog, et par tæpper, brænde til bålfadet osv. Du kan også lade møblet stå på terrassen med en urskov af grønne planter på toppen. Pris: Ca. 1.600 kr. hos Plus.

Frugter, der lyser op

Frugter, der lyser op Disse frugt-formede lamper giver en festlig stemning i aftenmørket. De kan enten stå på terrassen eller – som frugter jo gør – hænge ned fra træernes grene. Lamperne hører til serien Solvinden, har LED-lys og lader op ved hjælp af solceller. Æble-lampen er 25 cm høj, og pæren 37 cm. Begge lamper fås i hvid og grøn udgave. Pris: 119 kr. pr. styk hos Ikea.

Læs også: 10 råd til dig, der drømmer om en overdækket terrasse.

Som grønt græs

Med et tæppe eller to, kan du give terrassen et hyggeligt stue-præg. Tæppet er fremstillet af flettet plast og fås i størrelserne 60 x 90 cm til 199 kr. og 70 x 180 cm til 479 kr. hos BoxdeLux.

Hyggeligt bålsted

Med dette bålsted, kan du skabe både varme og hygge på terrassen. Bålstedet er fremstillet af jern, og vil derfor få patina overtid. Højden måler 62 cm, og har en diameter på 55 cm. Pris: 2.500 kr. fra House Doctor.

Mini-hus på hjul

Du kan søge skygge for solen og læ for regnen i dette hyggelige mini-hus. En varm sommernat er det ideelt til overnatning på den lille terrasse i baghaven, men det kan også hygge og skabe afveksling på en stor og lidt gold terrasse. Huset er 203 cm bredt, 198 cm højt og måler 120 cm i dybden. Pris: Ca. 7.000 kr. hos Plus.

Lad planterne klatre

Du kan pyntee din lille terrasse med dette nye espalier, der sættes fast i en potte. Det findes i både rund og rektangulær udgave. Det runde espalier er 46 cm i diameter, mens det rektangulære måler 46 x 65 cm. Espalieret er fremstillet i lakeret jern og kan bruges både ude og inde. Pris: 250 kr. hos Designdelicatessen.

Stribet haveparasol

Brug denne skønne sort/hvide haveparasol, når du vil sidde i ly for solens stråler på de varme dage. Parasollen kan også tages med på stranden. Højden er 184 cm, mens diameteren måler 180 cm. Pris: 450 kr. fra House Doctor.

Mest læste artikler