Få varme på din terrasse – uden det irriterende røde lys

I fremtiden kan du blive længe ude på din terrasse med terrassevarmere, der ikke har det meget dominerende og brændende røde lys.

Få varme på din terrasse - uden det irriterende røde lys

Det er herligt med de lange, lyse sommeraftener her i landet – og vi kan nyde dem endnu i endnu længere tid, hvis vi har en terrassevarmer, der forhindrer aftenens kulde i at dominere.

Det røde lys er dog meget dominerende og nogle gange også så varmt, at det er ubehageligt. Nogle mennesker synes, at det er irriterende. Men sådan behøver det ikke at være i fremtiden.

Det australske firma, Heatstrip, har udviklet lamper, der sørger for at oplyse terrassen og holde den varm – uden at farve den ind i rødt lys.

Strålevarmen er jævn og ensartet, og den bliver ikke ubehagelig. Og selve opvarmningen er energi-effektiv både i forhold til overdækkede udendørs rum og åbne indendørs rum.

Selve panelet er lavet af aluminium. I Europa er det fremstillet i Holland, men det er alligevel lavet, så det kan modstå det hårde, nordiske klima – hele året og i al slags vejr.

Heatstrip kommer med to serier.

Heatstrip Elegance-serien er I hvid, mens Heatstrip Design-serien er med et sort panel, mens selve rammen er i high-grade aluminium.

Foruden terrasser kan du bruge varmerne på altaner eller små gårdhaver eller en eventuel mini-bar. Restaurant-ejere vil også kunne have glæde af dem.

Du kan se mere til de produkter, som firmaet producerer i Europa ved at klikke HER.

Mest læste artikler