DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

idenyts Have Favoritter 2021: Varme på terrassen – her er de nominerede

AFSTEMNINGEN ER SLUT | Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Varme på terrassen' her.

IMUS terrassevarmer fra MENSA HEATING

Imus giver miljøvenlig udendørs varme, præcis hvor du ønsker det. Imus er designet til at passe under dit eksisterende havebord, og fordeler varmen, så du kan nyde de lange hyggelige aftener endnu længere. Med en 550W pære giver Imus den perfekte varme, til at forlænge sæsonen på terrassen. Sikkerhedsmæssigt er denne terrassevarmer helt i top med dens SAFE TOUCH, som sikrer at man altid kan berøre terrassevarmeren.

Gas Polo Plus fra Tyske Enders

Med en højde på kun 120 cm. er terrassevarmeren ideel til opvarmning af arealer hvor der er en begrænset højde f.eks. under markiser, parasoller eller overdækket terrasser og altaner. Pladsbesparende og med høj varmeeffekt. Den har plads til 11 kg gasflaske. Sikkerhedsmæssigt er Polo Plus også helt i top. En integreret anti-vippe mekanisme afbryder gasforsyningen hvis enheden tippes mere end 45 grader eller hvis flammen slukkes utilsigtet, som f.eks ved vindstød.

VIreoo – Terrassevarmer fra MENSA HEATING

Vireoo er en CO2-venlig udendørs terrassevarmer, som forlænger din udendørs sæsonen langt ud over de normale sommeraftener. Vores kroppe sørger automatisk for at reducere strømmen af ​​blod til vores vitale organer, når vi udsættes for kulde, hvorfor vores arme og ben som regel er de steder vi første mærker kulden. Vireoo’s varmekilde er specielt designet i bordbenet, så behagelig varme spredes op gennem kroppen.

Nova Led gasfakkel med flamme

Ild betager os og skaber en helt unik stemning. Den elegante søjle er virkelig dekorativ til terrassen eller indgangspartiet. Gasfaklen skaber en unik belysning med LED lys i både top og bund. Lyset i toppen understreger smukt de dansende flammer, mens lyset nederst inddirekte og diskret oplyser bunden af søjlen. Faklen brænder på flaskegas og du kan nemt have en 10 kg gasflaske inde i søjlen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 25. juni 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et Lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill til en samlet værdi af 6.897 kr.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 25. juni. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler