idenyts Have Favoritter: Træpleje – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘Træpleje’ her.

Biltema Træolie 3 L

Farveløs træolie med 35 % linolie. Til tidligere laseret eller ubehandlet træ. Beskytter mod vandindtrængning og udtørring. Til brug udendørs. Stærkt udsatte overflader bør normalt behandles mindst en gang om året. Er ikke skadeligt for nytteplanter. Tørstofindhold 30%. Vejledende udsalgspris: 139 kr.

Klik her og læs mere om produktet.

Flügger Wood Tex Impredur træolie

Vandig special træolie, der med sit UV-filter passer godt på træværket. Træolien har stærke vandafvisende egenskaber, så vandet perler af overflader, der er beskyttet med Wood Tex Impredur træolie. Med olien hæmmes samtidig mug- og skimmelvækst på træets overflade. Vejledende udsalgspris: 639 kr. v. 3 liter

Drygolin Extreme Supermat | Jotun

Supermat finish med Extreme-teknologi – holder længst!​

Nye DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat er formuleret på en helt, unik Extreme-teknologi, som giver overlegen beskyttelse uanset vejret. Denne træbeskyttelse giver et supermat udseende og et dæmpet farveudtryk. En supermat træbeskyttelse passer ypperlig til både ældre huse og moderne arkitektur.

Nyheden er svanemærket og har emballage af recirkuleret plast. Smukt, supermat udseende Overlegen beskyttelse Ekstrem farveholdbarhed Selvrensende Smukt hus i mange år! Rækkeevne pr. liter: 8 m2 Finish: Supermat Overmalbar efter: 2 timer Anbefalede strøg: 2-3 Vejledende udsalgspris: 212 kr.

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler