idenyts Have Favoritter: Uderum – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘Uderum’ her.

Pergola Modern | Willab Garden

En populær sommerkrog! Du ser den dukke op overalt og alle vegne – pergolaen. Gartnere omtaler det som den perfekte rumdeler i din have, og Willab Gardens Pergola Modern i limtræ rammer ikke kun din have ind, men også himlen på en fantastisk måde.

Pergola Modern er designet med lige, skarpe linjer, der udstråler enkelhed og præcision, en ideel æstetik til skandinaviske haver og ejendomme. Ribberne i loftsbjælkerne skaber en behagelig, geometrisk symmetri, og sammen med de stramt designede stolper forstærker de rummets struktur. For dem, der ønsker at definere følelsen af rummet yderligere og give Pergola Modern et eksklusivt præg, kan der tilvælges en strømlinet ribbet væg.

Slidstærkt og bæredygtigt

Materialet er limtræ, et slidstærkt og bæredygtigt materiale, hvis stabilitet giver Pergola Modern en særlig god holdbarhed. Willab Garden køber træet fra klimasmarte Setra, en FSC-certificeret, svensk træindustrivirksomhed med sloganet “Grønhed”. Hvis du ønsker det, leveres alle materialer i Pergola Modern, grundet og tilskåret, så du straks kan gå i gang med at sætte dit eget unikke farvepræg på og få fuldstændig beskyttelse.

Pergola Modern får dig til at føle, at du er i en hyggelig udendørs stue, på en varm sommeraften eller varm sommerdag. Planlægning og plantning af en smuk klatreplante eller et strategisk plantet træ skaber flot skygge og gør Pergola Modern til en naturlig oase, så du kan nyde både sol og skygge sammen med familie og venner. Vejlednede udsalgspris: Fra 9.596,- (Priseks. 3 x 3 meter.)

Ida Marie legehus i sort og hvid | Legehus.dk

Med det søde Ida Marie legehus er det let at forestille sig sommeridyl i haven, hvor børnene eller børnebørnene løber rundt og griner højlydt i og omkring legehuset. De fine små detaljer rundt om vinduerne, det charmerende udhæng over døren og det lille rækværk i front af huset, giver børnene rig mulighed for at leve sig 100% ind i deres eget univers. Forøg glæden i hjemmet ved at investere i et vaskeægte lille parcelhus til de små, så får de nemlig rig mulighed for at udvikle masse gode færdigheder, som selvstændighed, samarbejde, og det at fungere socialt, som de vil få brug for senere hen i livet. Vejledende udsalgspris: 4.999 kr.

Væksthus af træ | Biltema

Stilrent drivhus med ramme af grantræ og vinduer af 3-mm-kanalplast med UV-beskyttelse. Drivhuset har en luge, der kan åbnes i raget, to døre foran og tre træhylder indeni. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 699 kroner.

Klik her og læs mere om produktet.

WG 70 Softclose | Willab Garden

Willab Garden introducerer stolt deres helt egenudviklede skydedørsserie WG 70 SoftClose. WG 70 SoftClose er specielt udviklet og optimeret til at modstå et nordisk klima, med et design designet til at harmonere med den skandinaviske æstetik, og som en bonus har vi også forsynet den med en ny, innovativ og unik funktion: SoftClose.

Mottoet for WG 70 SoftClose har været “Kvalitet i alle henseender” lige fra begyndelsen, og der er taget højde for den mindste detalje og kriterier: optimal tætning, fantastisk ydeevne, holdbare materialer, ekstrem nem montering, samt et tæt og strømlinet design, der forbedrer enhver moderne udestue.

SoftClose-fuktionen

En af de mest imponerende funktioner i WG 70 SoftClose er netop SoftClose-funktionen. Denne smidige lukkemetode betyder, at de solide glidedele lukker blødt og stille, da de yder en langsom modstand lige før døren lukkes.

For de mindste hænder hjælper SoftClose med at minimere risikoen for klemning. I modsætning til de fleste skydedørsdele til udestuer har WG 70 SoftClose hjul både i toppen og bunden for at kunne tilbyde en virkelig følsom oplevelse. Vejledende udsalgspris: 12.796,- (pris for WG 70 SoftClose Skydedørsparti 3-delt som ses på billedet)

Væksthus 190 x 120 cm. | Biltema

Smart væksthus med fuld ståhøjde. Med ramme af pulverlakerede metalrør, tag og vægge af tynd plastdug med lynlåsåbning i gavlen og hylder i langsiderne til placering af potter. Kan sættes fast i jorden med teltpløkke (medfølger ikke). Vejledende udsalgspris hos Biltema: 449 kroner.

Klik her og læs mere om produktet.

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler