idenyts Have Favoritter: Uderum tilbehør – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘uderum - tilbehør’ her.

Myggelampe LED

LED-lampe, der ved hjælp af UV-lys tiltrækker myg og uskadeliggør dem med et elektrisk stød, når de nærmer sig lyset. Har også en funktion, hvor den fungerer som en almindelig LED-lampe. Perfekt at have med på campingtur eller på altanen eller terrassen om sommeren. USB-ledning er inkluderet, men ikke adapter. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 149 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Insekthotel

Lokker nyttige bestøvende insekter til haven som f.eks. sommerfugle, bier, humlebier og mariehøns. Disse insekter giver en bedre høst af frugter og bær og hjælper med at bekæmpe skadelige insekter. Placer insekthotellet på et beskyttet sted, gerne mod øst, så insekterne får morgensol. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 119 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Havebruser, 18 L

Elegant havebruser af sort PVC med 18 liters vandbeholder og et drejegreb til regulering af vandtemperaturen. Vandet varmes op af solens stråler. Bruserhoved af ABS-plast, Ø 85 mm. Med ½″ lynkobling til haveslange. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 799 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Regntønde

Stærk og stabil regntønde af grafitgrå PP-plast. Filteret kan åbnes og lukkes manuelt og passer til nedløbsrør med en diameter på 70-100 mm. Indgående dele: Tønde, låg, bund, hane, filter til nedløbsrør og slange til tilslutning mellem filter og tønde. Filtertilslutningen filtrerer snavs i regnvandet fra, fylder regntønden automatisk og forhindrer, at den fulde tønde løber over. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 399 kr.

Klik her og læs mere om produktet

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler