DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

idenyts Have Favoritter: Havepleje – her er de nominerede

AFSTEMNINGEN ER SLUT | Se de nominerede i kategorien, stem på din favorit og deltag samtidig i konkurrencen om et lækkert lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill - til en samlet værdi af hele 6.897 kr

ECOstyle UkrudtsFri

Drømmer du om en ukrudtsfri have er ECOstyle UkrudtsFri et stærkt skridt på vejen dertil. Ukrudtsmidlet virker på 3 timer! – og kan bruges mellem fliser, samt i bede og under hækken. Ukrudtsmidlet er baseret på naturlige aktivstoffer, som er hurtigt nedbrudt.

Trinol Myrestop

Trinol Myrestop er et effektivt middel til bekæmpelse af myrer. Produktet er et granulat, som anvendes til bekæmpelse af myrer både indendørs ved spredning eller udendørs ved udvanding direkte i myreboet. Benyt altid Myrestop om morgenen før solopgang, hvor størstedelen af myrerne befinder sig i boet.

Easy-Greens Greenkeeper servicepakke

Den nemme vej til en perfekt græsplæne. Ved vores besøg bekæmper vi dit ukrudt. vi eftersår, så du opnår en ukrudtsfri og tæt græsplæne. Endvidere tilfører vi ved første besøg vores powergødning og ved andet besøg tilfører vi din plæne endnu en omgang gødning, som giver din græsplænen det perfekte grønne look.

Trinol nr. 810 Insektmiddel Original

Bekæmper øjeblikkeligt på alle krybende og flyvende insekter som myrer, fluer, hvepse, ørentvister, sølvfisk, møl, biller, lopper, edderkopper m.fl. Virker øjeblikkeligt på insekter og har effekt op til 8 uger afhængigt af underlagets beskaffenhed.

MyreFri genopfyldelige myrelokkedåser

Myrelokkedåser er den mest brugte måde at blive fri for myrer på. Men ofte virker de ikke ret lang tid, fordi de tørrer ud eller der ikke er mere “myremad” i dåsen. Med den genopfyldelige myrelokkedåse, er det muligt selv at fylde mere “myremad” i lokkedåsen, så der er nok til at bekæmpe hele myreboet, også myredronningen.

Trinol Insect Freeze

Trinol Insect Freeze virker ved nedkøling af insektet, som øjeblikkeligt slår insektet ud med en temperatur på -45 °C. Insekter, der rammes af frysestrålen dør øjeblikkeligt eller forbliver bedøvede i flere timer. Trinol Insect Freeze er effektiv mod krybende insekter og de fleste flyvende insekter, også hvepse hvis den anvendes med forsigtighed. Sprayen pletter ikke og efterlader ikke rester.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 25. juni 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et Lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill til en samlet værdi af 6.897 kr.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 25. juni. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler