Sådan vælger du det perfekte badekar

Vi guider dig til, hvordan du vælger det det perfekte badekar, der passer både dine behov, dit badeværelse og din stil. Vi har fundet 5 forskellige typer badekar, du kan lade dig inspirere af.

Badekar er hverdagens luksus

Midt i hverdagens trommerum kan der være behov for lidt selvforkælelse – og her er det oplagt med et badekar. Findes der noget mere afstressende i hverdagen end et varmt karbad?

Disse 3 ting skal du overveje, når du vælger badekar

Når du skal ud og købe dit nye badekar, er der 3 ting, du skal overveje:

1. Badeværelsets størrelse

Rummets størrelse og indretning har selvsagt betydning for hvor stort et badekar, du kan have.

Har du et lille badeværelse, kan det være en fordel at vælge et badekar på fødder, som gør det lettere i udtrykket. Det vil give en fornemmelse af et større rum.

Har du derimod et stort badeværelse, kan en placering af badekarret midt i rummet skabe blikfang og give et eksklusivt udtryk. Et stort badeværelse giver også mulighed for at lege med badekarrets form, da der er plads til både kvadratiske, runde, nedsænkede og indbyggede kar.

2. Stil

Badekarrets design skal selvfølgelig også indgå i overvejelserne, så det passer til både din smag og badeværelsets stil.

Er du til en minimalistisk og moderne stil, vil et enkelt badekar i både materiale og form passe godt. Eller måske er du mere til en romantisk og gammeldags stil, hvor et badekar med løvefødder vil passe perfekt ind.

3. Funktion

Badekarrets funktion skal også passe dine behov. Gør op med dig selv, hvilke funktioner badekarret skal opfylde. Måske ønsker du et hverdagsbadekar, som børnene kan bade i, eller måske ønsker du et mere luksuriøst islæt til hverdagen med en spa-funktion.

Hvad end dit behov er, er det vigtigt at have det med i overvejelserne, når du vælger badekar.

5 forskellige badekar

Vi har samlet 5 forskellige badekar, som du kan lade dig inspirere af, når du skal vælge det perfekte badekar. 

1. Indbygget og fuldt integreret badekar

2. Badekar med spa-funktion

3. Badekar med fødder

4. Nedsænket badekar

5. Fritstående badekar

Mest læste artikler