idenyts Bolig Favoritter 2021: Bad – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Bolig Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Bad' her.

Sanimaid Paris

Denne hygiejniske toiletbørste er 99,9 procent bakteriefri og selve udformningen gør, at man kan komme hele vejen rundt i toilettet. Det er dansk prisvindende design når det er bedst. Toiletbørsten er væghængt og iøvrigt udformet, så den er drypfri. Toiletrenseren fås i 3 forskellige modeller – Paris, Oslo og Boston og de fås i 5 forskellige farver.

Laufen VAL møbelpakke

Laufen Val serien gør det muligt at finde lækkert design til små badeværelser eller gæstetoilettet. Designeren Grcic Apie Val, har udnyttet den ekstraordinære SaphirKeramik teknologi til at give den enestående Val serie sine simple arkitektoniske linjer og funktionelle overflader.

Laufen Kartell by Laufen

Kartell by Laufen er designet af designerne Ludovica og Roberto Palomba. Det farvede keramik kombinerer schweizisk kvalitet med italiensk design, hvor farvekombinationerne for både keramik og møbler giver fantastiske muligheder i designet af dit personlige badeværelse.

Laufen håndvask Val hvid

Denne smukke hvide håndvask er designet af Konstantin Grcic og er fremstillet i SaphirKeramik, der er et nyt materiale patenteret af Laufen. Laufen har formået at skabe et materiale, som kan formes helt tyndt og stadig være robust. Dette gør det muligt at fremstille stærke vaske i et minimalistisk design med rene geometriske linjer.

Skyl-let.dk Bidet Slim Remote

Et Slim Remote Smart Bidet toilet fra Skyl-let giver dig høj skånsomhed ved nem og enkel rengøring uden brug af papir, der kan genere huden. På den måde opnår du med et Skyl-let Slim Remote Smart Bidet toilet og Dusch-toilet høj komfort og hygiejnisk rengøring uden spredning af bakterier.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler