idenyts Boligfavoritter 2022: Bad – her er de nominerede

Afstemningen er slut | Se de nominerede i kategorien 'Bad' her.

Ideal Standard
Idealrain T125 Brusesystem

Brusesystem med stor, vandbesparer hovedbruser på Ø300 mm der kun bruger 12 l/min. Produktet fås i overfladerne: krom, Silver Storm, Magnec Grey og Brushed Gold – så det kan passes ind i enhver badeværelsesindretning.

Vejledende udsalgspris: 11.885 kr.


Creavit
Indbygningscisterne med sort toilet

Komplet sæt med Creavit rimfree sort WC-skål, Creavit sort toiletsæde, sort betjeningsplade og Creavit indbygningscisterne

Vejledende udsalgspris: 4.199 kr. hos VVS-Eksperten.dk


ZEN
Sort brusesystem med termostat

ZEN Rainshower fra VVS-Eksperten er et sort brusesystem med termostat, håndbruser, samt stor hovedbruser. Poleret sort. Fås i flere varianter.

Vejledende udsalgspris: 1.795 kr.hos VVS-Eksperten.dk


Habo
Magnolia brusesæt

Du får her et moderne og stilfuldt loftsbrusersæt med termostatarmatur i krom eller sort. Dette flotte loftsbrusersæt kommer med både loftsbruser og håndbruser, som du nemt kan skifte mellem ved at dreje på armaturet. Loftsbruseren har en stor rund bruserhoved med en diameter på 250 mm. Du har mulighed for tilpasse loftsbruserens højde, ved at hæve og sænke den fra 1000 – 1365 mm.

Håndbruseren er med 3 stråletyper, som du nemt kan skifte imellem efter behov. Bruserhovedet på håndbruseren har en diameter på 110 mm og bruserslangen har en længde på 1500 mm. Brusersættet er trykregulerende, så du undgår skoldninger. Derudover, er der en vandbesparende funktion, som kun bruger 6,5 liter vand i minuttet. Bruserhovederne er med anti-kalk funktion og Rubber Clean-gummi, så du nemt kan fjerne fastsiddende kalk i dyserne.

Vejledende udsalgspris: 2.499 kr.


Stem og deltag i konkurrencen her

Mest læste artikler