Mal dig til et afslappende badeværelse

Du bruger masser af tid på badeværelset - og det er derfor vigtigt, der er behagelig stemning. Se hvordan du ved hjælp af farver kan få det afslappede badeværelse. 

Badeværelset er i dag ikke kun stedet du går på toilet eller i bad. Måske er det her, du bruger din tid, når du skal gøre dig klar til arbejdsdagen, eller hvis du bare har brug for lidt tid alene. 

Derfor er det også vigtigt, dit badeværelse udstråler en følelse af ro og velvære. En nem måde at frembringe den ønskede følelse er gennem farverne. Farver har nemlig stor indflydelse på, hvilken følelse der går gennem din krop.

Blå er beroligende

For at få den behagelige og rolige stemning inde på dit badeværelse, kan du bruge den flotte farve blå. Udover udstråling af en beroligende stemning, tilføjer den også en lækker kulør, til det måske lidt kedelige rum.

 

Match med lyse farver

Farver, der komplimentere hinanden, er vigtigt, hvis du ønsker en god balance. Den blå farve kan du med fordel matche med lyse pastelfarver og grå nuancer, som begge er gode til at give dig den rigtige stemning på badeværelset. 

Læs også: Microcement – sådan gør du det selv

Lyse væge til mørke møbler

Indebærer din indretning på badeværelset mørke møbler, kan lyse beige vægge give en blødende effekt på det mørke inventar.

Mest læste artikler