Toilettet der gemmer på en spa-oplevelse

Douchetoiletter, der erstatter toiletpapir med skyl med kropsvarmt vand, vinder større og større udbredelse i Norden. Luksus, komfort og hygiejne er nøgleordene.

Toilettet der gemmer på en spa-oplevelse

Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.

For en halv menneskealder siden, var bidet’et vel nærmest et statussymbol i de danske badeværelser, men særligt af pladshensyn, er det i dag de færreste hjem, hvor du kan finde en seperat kumme til den intime hygiejne. Men nu er konceptet på fremmarch igen, omend i en noget anden indpakning.

Ved første øjekast ligner det et klassisk toilet. Men det nye AquaClean Sela fra Geberit er et stilfuldt douchetoilet, med et tidsløst og funktionelt design.

Og har du først fået øjenene op for, hvad der adskiller det fra traditionelle toiletter og oplever, hvordan noget så hverdagsagtigt som et toiletbesøg ved hjælp af innovativ teknologi kan forvandle sig til en blid og behagelig oplevelse, er det svært at vende tilbage til et almindeligt toilet igen.

“Undersøgelser viser, at 47 procent af danskerne faktisk føler sig beskidte efter at have brugt et traditionelt toilet. Derfor oplever vi også, at når først folk har vænnet sig til douchetoilettet og dets funktioner, vil de ikke gå tilbage. Det er hverdagsforkælelse forklædt i et funktionelt og minimalistisk design, og det tiltrækker de fleste, der kan lide luksus,” siger Nina Slothuus Nielsen, marketingchef hos Geberit i en pressemeddelelse.

Geberits serie af douchetoiletter hedder AquaClean.
Foto: PR

Højeste standarder inden for teknologiske løsninger
Geberits serie af douchetoiletter hedder AquaClean. Den seneste nyhed, Sela, blev oprindeligt lanceret i 2013, men har nu fået tilført en række features og et nyt, smidigt design. Toilettet har naturligvis alle de klassiske funktioner fra et Geberit AquaClean-toilet. Eksempelvis den unikke WhirlSpray doucheteknologi, der giver behagelig og grundig rengøring med lavt vandforbrug.

TurboFlush-teknologien giver lydløs, men grundig udskylning. Det betyder, at du roligt kan skylle ud, selv når hele huset er gået i seng. Den intelligente skylleteknologi og alle forbindelser til elektronik og vand er ligesom luftudsugerenheden, der sørger for, at dit badeværelse altid er behageligt at være på, smukt integrerede i selve toilettets keramik. Med den tilhørende fjernbetjening kan du oven i købet have din egen brugerprofil og præindstille vandmængde, ligesom toilettet har automatisk afkalkning og orienteringslys.

Mest læste artikler