DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Vælg toilet uden skyllekant – og sæt ny standard for hygiejnen

Går dine weekender med rengøring, praktiske gøremål og endeløs afkrydsning af opgavelisten? Brug mindre tid på rengøring af toilettet og få dine weekender tilbage. Ingen kant, intet snavs, intet besvær.

Almindelige toiletter med skjult indvendig kant er næsten umulige at holde rene. Rimfree er den effektive løsning på problemet – helt uden kant, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Det innovative Rimfree design med toiletskyl uden kant sætter en helt ny standard for hygiejne.Toilettet er superlet at rengøre med en hurtig aftørring, og du sparer masser af tid. 

Der er altid en Rimfree model, der passer til dit badeværelse.

Forny indretningen af dit badeværelse

Rimfree er en ny generation af rengøringsvenlige toiletter fra Ifö – og du får en stribe rene og grønne fordele. Det fås i flere unikke modeller, der passer ind i designet på badeværelset. Væghængt, gulvmonteret, moderne, runde former, strømlinet eller kantet design? Der er altid en model, der passer til dit badeværelse. 

Med mange års erfaringer ved Ifö, at danskerne vælger toilet efter funktion og design. Et Ifö Rimfree toilet er funktion og design i topklasse og der er frit valg mellem mange modeller.

Derfor er et toilet uden skyllekant en god ide

  • Ingen kant, hvor snavs og bakterier kan bo
  • Hygiejne i top sammenlignet med almindelige toiletter
  • Sparer vand og gør skrappe rengøringsmidler overflødige
  • Sparer tid og besvær med rengøring

 

Det innovative Rimfree design sætter en helt ny standard for hygiejne.

Formet af Skandinavien

Ifö har fremstillet porcelæn i Bromölla i Sverige i langt over 100 år, samt produkter til badeværelset i 80 år. Derfor er det heller ikke så underligt, at de var inspireret af den skandinaviske natur, da de skabte vores nye generation af deres toiletter. 

Ingen andre steder i verden er kontrasterne så store som her. Fra lys til mørke. Fra bidende koldt til stegende hedt. Dette gav inspiration til deres designer Knud Holscher, og måske mest af alt kontrasten mellem blødt og hårdt, som er så karakteristisk for Skandinavien.

Men form er ingenting uden funktion. Og udover, at skyllekanten er fjernet har Ifö også videreudviklet deres vandbesparende skyl og forkortet den tid, det tager at fylde cisternen med vand. Én ting er der dog ikke ændret på: kvaliteten, der gør, at produkterne holder i mange år fremover.

Vil du vide mere om det nye Ifö Rimfree toilet? Så klik her.

Mest læste artikler