DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Få penge til dine byggeprojekter med Nordisk Lån

Foråret nærmer sig med hastige skridt. Og dermed bliver det tid til at sætte gang i byggeprojekter, tilbygninger og reparationer.

Men det er ikke altid nemt at få finansieret projektet gennem banken. Nordisk Lån er et nyt alternativ til banken og vi vil altid gerne vurdere, om vi skal hjælpe med dit projekt, uanset om du vil ordne haven, huset eller indretningen.

3 gode råd til når du skal starte et byggeprojekt

1. Husk håndværkerfradraget

Med håndværkerfradraget kan du trække nogle af udgifterne til dit byggeprojekt fra i skat.

Håndværkerfradraget gælder som hovedregel kun for arbejdstimer. Og det er ikke alle typer håndværk der dækkes. Men der er gode penge at spare, ved at bruge det. Så undersøg hvilke muligheder du har på dit byggeprojekt.

2. Vælg håndværkere der er medlem af byg garanti

Hvis du vælger en håndværker der er medlem af byg garanti, så er du dækket hvis de laver byggesjusk.

Du kan altid tjekke din håndværker eller byggefirma på byggaranti.dk eller ved at ringe til Byg Garanti. Og det kan godt betale sig at tjekke efter, også selvom håndværkeren siger at han er medlem.

3. Indhent flere tilbud – både på finansiering og håndværkere

Du skal ikke bare tage det første og bedste tilbud. Altid få flere tilbud, uanset om det er din håndværker eller din finansiering. Hos Nordisk Lån tåler vi gerne sammenligning med andre udbydere og du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Om Nordisk Lån

Nordisk lån er Danmarks nye og attraktive lån.

Nordisk lån fungerer som en af de mest erfarne låneformidlere i låneindustrien, hvor vi samarbejder med Basisbank A/S – en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark.

Når du låner hos Nordisk lån, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto næste dag.

Vi behøver ikke at vide, hvad du ønsker at bruge pengene til – vi ønsker blot at give dig muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed.

Har du yderligere spørgsmål? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål her – Spørgsmål & svar

Start din ansøgning her – Få hurtigt svar og pengene udbetalt senest dagen efter.

  • Udfyld ansøgning og underskriv med NemID

  • Ansøg i vores åbningstid og få svar i løbet af maks. 15 minutter

  • Modtag pengene på din konto senest dagen efter, at vi har godkendt dit lån

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler