DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Husforsikring: Hvor godt er dit hus dækket?

Alm. Brand har lanceret en Husforsikring som ’byg-selv-variant’, der giver dig mulighed for at skræddersy forsikringen, der passer bedst til dig. Som noget helt nyt kan du bl.a. sikre din have og slippe for bekymringer om skader på huset i blæsevejr.   

Et hus er en af livets største investeringer, men har du overblik over, om den er godt nok beskyttet? Det er de færreste, der har tiden eller lysten til at nærlæse betingelserne for, hvad deres husforsikring dækker – eller ikke dækker.

Typisk er det noget, vi først finder ud af, når skaden er sket – og så er det for sent.

Alm. Brand vil gerne gøre op med at forsikringer skal være svære at forstå og ens for alle og har derfor lanceret en Husforsikring, som du selv kan sammensætte. Her kan du læse mere om, hvor nemt og fordelagtigt, du kan forsikre dit hus hos Alm. Brand.

Skræddersyet Husforsikring på dine vilkår 

Med byg-selv-varianten gør Alm. Brand det mere overskueligt for dig at forstå, hvordan du er dækket. Husforsikringen giver dig nemlig mulighed for at sammensætte forsikringen, så den passer til lige netop dine behov. Du kan selv bestemme, hvor lidt eller meget du vil have dækket. Så undgår du at spilde penge på dækninger, du ikke har brug for!

Unik dækning af huset og haven

Som den eneste Husforsikring på markedet herhjemme får du nu mulighed for at forsikre dit hus mod skader i forbindelse med blæsevejr. Husforsikringer har indtil nu typisk kun dækket stormskader – men med Alm. Brands nye Husforsikring behøver du nu ikke længere at bekymre dig om vindstyrker.

Du kan også sikre din have mod skader under f.eks. stormvejr eller voldsomt skybrud. Det betyder, at f.eks. hæk, buske og belægninger er dækket, hvis de bliver ødelagt af et væltet træ under et stormvejr.

 

Læs mere om Alm. Brands Husforsikring på almbrand.dk eller ring og hør mere om dine muligheder for at få en skræddersyet Husforsikring på 96 10 17 13.

Er dit hus godt nok forsikret? Eller har du dækninger du ikke har behov for? Hos Alm. Brand, der også tilbyder finansiering af boligen, har du mulighed for selv at sammensætte din Husforsikring, så du er optimalt dækket – og selvfølgelig kun betaler for det, du vælger.


// <![CDATA[
window._adftrack = Array.isArray(window._adftrack) ? window._adftrack : (window._adftrack ? [window._adftrack] : []);
window._adftrack.push({
pm: 578074,
divider: encodeURIComponent(‘|’),
pagename: encodeURIComponent(‘Advertorial: Benjamin.dk’)
});
(function () { var s = document.createElement(‘script’); s.type = ‘text/javascript’; s.async = true; s.src = ‘https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/’; var x = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();
// ]]>

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler