Sammenlign pensionsordninger på ny net-portal

Pension kan være svært at få overblikket over, men nu er det blevet nemmere at få tjek på pensionsordninger hos forskellige selskaber. Pensionsbranchen har lavet et nyt sammenligningsværktøj, Fakta om pension, som ikke bare sammenligner på omkostninger, men også andre parametre som forsikringer og opsparinger. 

Sammenlign typiske pensionsordninger

“Fakta om pension” er navnet på den nye sammenligningsportal, som nemt giver dig et overblik over de typiske pensionsordninger på markedet. Det er ikke din egen personlige pensionsordning, du sammenligner, men de ordninger, pensionsselskaberne tilbyder deres typiske kunde. Alle selskaber, som udbyder pension gennem en arbejdsplads, er med, og det er muligt at stille to til fire selskaber op over for hinanden.

Flere parametre at sammenligne på

Med værktøjet bestemmer du selv, hvad du vil sammenligne hos selskaberne. Du kan blandt andet vælge at kigge på, hvilke forsikringer der indgår i pensionsordningerne, og hvilke valgmuligheder kunder hos pensionsselskabet har. Du kan i alt sammenligne på følgende parametre:

  • Rente og afkast
  • Forsikringer
  • Opsparinger
  • Valgmuligheder
  • Service og rådgivning
  • Omkostninger

Markedet skal være åbent og gennemsigtigt

Hjemmesiden er et tiltag i branchens indsats for at skabe åbenhed og gennemsigtighed i forhold til danskernes pensioner. “Fakta om pension” sætter desuden fokus på hele pensionsordningen og ikke kun omkostninger, som der ifølge brancheorganisationen Forsikring og Pension hidtil har været uforholdsmæssigt stort fokus på.

Hele tiden aktuel

Der bliver løbende leveret data fra selskaberne til sammenligningssystemet, og du er på den måde sikker på, at sammenligningerne er baseret på aktuel viden.

Prøv sammenligningsportalen Fakta om pension

Mest læste artikler