denne artikel er sponsoreret

Find din leverandør til tilstandsrapport, energimærke og el-eftersyn

Tilstandsrapporten, energimærket og elinstallationsrapporten har stor betydning for salget af din bolig både før og efter underskrevet købsaftale. Find den rette leverandør her. 

En knækket klinke i badeværelset eller en ulovlig stikkontakt følger ofte med et huskøb. Det er dog vigtigt, at du som sæler får udarbejdet en tilstandsrapport og elinstallationsrapport, så din køber ved, hvad de siger ja til – og du undgår at hæfte for fejl og mangler, når først købsaftalen er underskrevet.

Skal du sælge hus – har du brug for en tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke. Vi står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit hussalg.

At sælge hus er en stor beslutning og der er mange ting at holde styr på. For at annoncere med hus til salg skal man have et energimærke, tilstandsrapport og elrapport. Det kan vi hjælpe med.

Kun hos OBH er det den samme bygningssagkyndig, som udarbejder alle tre rapporter hos dig på ét besøg. Det er nemt og trygt, og du skal kun forholde dig til en konsulent.

Kontakt os for en uforpligtende snak – vi finder sammen den rigtige løsning, så du bliver
salgsklar.

OBH-Gruppen A/S er et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma stiftet i 1965, og Danmarks førende leverandører af huseftersyn.

Pakketilbud | Tilstandsrapport, Energimærke og EL-eftersyn

Hos Bygningskonsulenten.dk levere vi en nem og god pakkeløsning til dig som skal sælge hus. Bestiller du alle 3 rapporter hos os, giver vi en skarp pris, med en god rabat. Priser fra 9.995 kr. for alle 3 rapporter.

Har du kun brug for en enkelt af rapporterne, hjælper vi også med det. Også her har vi nogle af landets bedste priser, vi giver altid gratis og uforpligtende sparring og tilbud.

Hos Bygningskonsulenten.dk er ingen opgaver for små, på https://bygningskonsulenten.dk kan i læse om vores forskellige ydelser og læse mere om de forskellige løsninger. Vi tilbyder trykprøvning, energimærkning og energirammeberegning til nybyggeri, samt tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærke til boligsalg.

Bestil samlet og spar 25%

Tilstandsrapport:
Når du sælger din ejendom, er du ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter salget. Det ansvar kan du kun blive fritaget for, hvis du har en tilstandsrapport og el-installationsrapport samt et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Energimærke:
Energimærket er lovpligtigt, og synliggør bygningens energiforbrug og give en oversigt over hvor det er rentabelt udføre forbedringer for at spare på energien i den enkelte bygning.

EL-eftersynsrapport:
El-eftersynsrapporten udarbejdes af en autoriseret elektriker. Rapport giver et professionelt og neutralt billede af skader eller risiko for skader i ejendommens el-installationer.

Pakkeløsning:
Bestil samlet og spar 25% hos os i DANSK Ejendomseftersyn

Byggesagkyndig og byggerådgiver i Midt- og Østjylland giver dig rådgivning uafhængig af mægler og forsikringsselsskaber – Tjekdinbolig.dk

Det er en rigtig god ide at have en 100% uvildig byggesagkyndig, som er uafhængig af mægler og forsikringsselskaber, til at udarbejde en tilstandsrapport og samtidig til en altid konkurrencedygtig pris. Det kan være en stor hjælp at have en byggesagkyndig / byggerådgiver med fra start af i byggeprocessen, eller hvis du ønsker køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb.

Som byggesagkyndig, energikonsulent og byggerådgiver kan jeg blandt andet hjælpe dig med:

  • Udarbejdelse af tilstandsrapport og el-rapport ved salg af bolig
  • Udarbejdelse af energimærkning ved salg af bolig
  • Køberrådgivning i forbindelse med huskøb og evt. ideforslag til om- og tilbygning
  • Tegninger og beskrivelser til byggeansøgning m.v.
  • Kontrakter og tilsyn ved nybyggeri

Ring eller mail og se mere på https://tjekdinbolig.dk

Vejen til en tryg hushandel

Ligegyldigt om du skal sælge eller købe, er det vigtigt, at alle kortene er lagt frem. Der skal være styr på alle detaljerne — også de tekniske. Uanset hvilken side man står på i en bolighandel, er det de færreste, som står i sådan en situation flere gange. Derfor har de fleste ikke særlig stor erfaring med, hvilke ting man skal være opmærksom på i forbindelse med handlen.

”Formålet med en tilstandsrapport er at vurdere boligens synlige skader og dermed sikre, at både sælger og køber ved, hvad de skriver under på,” forklarer en factum2 bygningssagkyndig.

Kontakt os eller se mere på vores hjemmeside.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler