Kom med på online boligfremvisning

På grund af den usædvanlige situation Danmark står i, bliver der lavet kreative og innovative tiltag rundt omkring i virksomhederne. Se her hvad ejendomsmæglerne har kastet sig ud i.

Hvis du går rundt og drømmer om at sælge din bolig eller købe ny, laver ejendomsmæglerne hos Realmæglerne online fremvisninger – så du ikke behøver sætte dine drømme på pause på grund af denne særlige situation med coronavirus og anbefalinger om at blive hjemme.

Den digitale verden gør det nemmere at mødes på alle mulige måder. Og ejendomsmæglerkæden, har været med på beatet længe

– Online videofremvisninger er som sådan ikke noget nyt, da vi allerede for 3-4 år siden gennemførte de første fremvisninger via Facetime. Jeg husker da selv flere af fremvisningerne, da det var særlige situationer, hvor eksempelvis den ene part ikke var i landet, oplyser Thomas Jacobsen, markedsdirektør i RealMæglerne i en pressemeddelelse.

Online boligvurderinger også muligt

– Nu skal vi så bare til at bruge det endnu mere. Vi skal hjælpe kunderne med den bedst mulige løsning, situationen i betragtning. Men det er super nemt at deltage i online video fremvisninger, så jeg er egentlig ret fortrøstningsfuld, siger han.

I den kommende tid vil online boligvurderinger via video også i et vist omfang komme på tale, vurderer han.

– Vi vurderer en bolig på samme måde som ved fysisk fremmøde. Dog har vi den lille sløjfe på, at ejendommen skal besigtiges af en ejendomsmægler, inden ejendommen bliver sat endeligt til salg, fortæller Thomas Jacobsen.

Ofte vil online boligvurderinger blot være en bekræftelse af kontantprisen, men der kan opstå situationer, hvor en mindre prisjustering er nødvendig.

Mange af løsningerne fungerer bl.a. via Facetime, GoTo Meeting, Skype og Messenger, som de fleste har adgang til via computeren derhjemme.

Mest læste artikler