DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Høje paneler er tilbage – skaber hygge og stemning i indretningen

Man ser dem mest i herskabslejligheder eller velholdte ældre ejendomme, men flere og flere får øjnene op for, hvordan høje paneler kan være med til at skabe en hyggelig og luksuriøs stemning i boligindretningen. Igennem højepaneler.dk kan man nemt få de høje paneler i sit eget hjem.

De smukke høje paneler var tidligere noget, man hovedsageligt så i for eksempel herskabslejligheder og patriciervillaer. Hvis man ikke er så heldig at bo i sådan en bolig, så behøver høje paneler ikke kun at være en drøm. Hos højepaneler.dk har de nemlig gjort det nemt at bestille panelerne direkte på deres hjemmeside. Det eneste, du skal, er at måle væggen og taste tallene ind, så kan du se prisen med det samme. Efter bestilling sender virksomheden paneler, som er perfekt tilpasset til dit eget hjem og lige til at montere.

Frederik Thygesen har fået monteret høje paneler, som han fortæller, har skabt hygge og samlet rummene.

Passer også i nybyggede hjem

Man behøver faktisk ikke bo i en bolig af ældre dato, før de høje paneler kan være den helt rigtige løsning. I mange nyere byggerier har det været populært med store rum og hvide vægge, som kan give et koldt udtryk. Der kan de høje paneler være genvejen til en varmere og mere personlig indretning.
På Sjælland tilbyder virksomheden at komme ud til kunderne og lave opmålingen, men det er nemt at gøre det selv. Man kan vælge i mellem ubehandlede paneler eller paneler, der er grundet og mellemslebet 2 gang, så de står klar til maleren. Efter bestilling skal pladerne produceres, hvor man modtager dem 3-4 uger derefter.

Panelerne kan nemt monteres af en tømrer, men det følger også en vejledning med, så man kan gøre det selv. Det er ikke for nybegynderne, men erfarne gør-det-selv folk, der har styr på vaterpasset, vil ikke have nogle problemer, fortæller Flemming fra højepaneler.dk.

De smukke paneler er blevet populære, fordi de giver charme og personlighed til hjemmet. Det giver et historisk præg, hvor man låner noget af stemningen fra for eksempel de gamle badehoteller. Man har også kunne se populariteten i de mange boligindretnings-programmer som for eksempel Nybyggerne på TV2.

De høje paneler passer også ind i mere moderne byggerier, hvor de kan være med til at skabe personlighed og varme.

Glade for resultatet

Det er BOAS ApS, der står bag højepaneler.dk, og de har over 20 års erfaring i at forskønne danske hjem. De startede i 1998 med at lave radiatorskjulere, der blev skræddersyet til kundernes hjem. Senere udvidede BOAS ApS med indbyggede reoler, og nu kan de tilbyde endnu et produkt, der lever op til samme høje standard, som indbygningsreoler.dk og radiatorskjuler.dk.

– Igennem årene er vi blevet spurgt flere gange, om vi også laver høje paneler i samme stil, som vores indbyggede reoler og radiatorskjulere. Det kunne vi selvfølgelig ikke overhøre, så nu er vi klar med højepaneler.dk, hvor vi kan levere den samme kvalitet og service, som vores kunder forventer, fortæller Flemming.

Højepaneler.dk har allerede leveret til flere kunder og har kun fået positive tilbagemeldinger. En af dem er Frederik Thygesen, der bestemt ikke har fortrudt beslutningen om at få monteret de høje paneler i boligen;

– Det er svært at forstille sig, hvor meget det har løftet vores hjem. Det skaber simpelthen sådan en hygge og samler rummene. Vi fik højepaneler.dk til at lave opmålingen og monteringen, hvor vi bare selv skulle sørge for, at væggene stod klar og fodpanelerne var fjernet.

Frederik fortæller, at de var overvældet af muligheder, men blev ført trygt igennem processen af højepaneler.dk
– Vi var lidt i tvivl om, hvilken stil, der ville passe hos os – der er ret mange kombinationsmuligheder, men vi fik en rigtig god vejledning og vi er så glade for resultatet.

Mest læste artikler