denne atikel er sponsoreret

Hvem skal bygge dit nye hus?

Drømmer du om en bolig eller fritidsbolig, der passer perfekt til dig og din families behov? Så kan der være god grund til at købe et nybygget hus. Her får du seks bud på, hvem der kan bygge dit nye hus.

De fleste går med ønsket om at finde drømmeboligen. Boligsøgningen kan dog hurtigt føles som en skattejagt uden ende, og derfor kan det at bygge et helt nyt hus være en god måde at gøre drømmen til virkelighed på.

Med et nybygget hus kan du selv være med til at bestemme, hvordan det skal se ud udenpå, hvilke materialer der skal bruges lige fra tag og fliser til gulve og skabslåger, og endda selv have indflydelse på, hvordan husets plantegning bliver udformet. 

Byg med Hybel og få finansiering til 0 kr.

Byggefirmaet Hybel har nogle af branchens mest erfarne husbyggere. Vi har bygget utallige drømmeboliger og ved, hvad der virker. Den erfaring bruger vi til at give dig god rådgivning og bygge solide, kvalitetssikre enfamiliehuse i ét plan til en god pris.

Hybel finansierer både grund og hus for 0 kroner i hele byggeperioden – uanset hvilken bank du har. Konceptet hedder Den Nye Grundpakke, og omkring 70 procent af Hybels kunder vælger denne løsning. Du sparer penge og besvær, når du hverken skal betale renter eller gebyrer og lader Hybel klare alt papirarbejdet til den dag, du får nøglerne til dit drømmehus.

Idealhuse – Huse med holdninger

Danmark har stolte traditioner, når det kommer til arkitektur og design. Vi er kendt for at skabe smukke og funktionelle huse og produkter, som sætter mennesket i centrum.

Det er denne filosofi og tradition, som Idealhuse, i al beskedenhed, forsøger at leve op til. Vores ideal er huse med en enkel, klar og rationel formgivning. Derfor bygger vi huse med holdninger og huse, der smager af noget.

Vi tilbyder en række arkitekttegnede og miljøvenlige villakoncepter med gennemtænkte planløsninger og funktionelle huse med sjæl og stemning. Vi tror også på fleksibilitet og foranderlighed. Derfor har du altid mulighed for at tilpasse dit nye hjem, så det bliver din ideal villa. Fælles for alle vores huse er, at de er bygget til at stå ude om natten i det skandinaviske klima, og at de bliver smukkere af at blive brugt.

Lasse Larsen Huse introducerer nu Lasse Larsen Lifestyle huse

Vores huse er kendt for at levere velbyggede huse i høj kvalitet og lækre detaljer, og samtidig at have stort fokus på at den nye husejer føler tryghed i hele processen. Med de nye Lasse Larsen Lifestyle huse, ønsker vi at tilbyde samme tryghed og kvalitet, men til et prisniveau der giver alle mulighed for at få et velbygget hus.

– Vi mærker en klar efterspørgsel efter et mere prisbevidst hus, hvor der ikke gås på kompromis med trygheden i byggeprocessen og den håndværksmæssige kvalitet. Det kan vi opfylde med vores Lifestyle huse, der i første omgang afsæt i 4 grundmodeller, hvor de bærende elementer er fastlagt, udtaler Adm. Direktør Trine Brinch Sørensen.

Lasse Larsen Huse har bygget huse til det danske marked i mere end 44 år og værdier som høj kvalitet og tryghed er fortsat de værdier der leves efter.

Gå fra typehus til drømmehus

Hos Lind & Risør har vi ingen faste modeller eller typehuse. Ingen husserier eller fastlagte rammer. Vi har derimod masser af inspiration til netop jeres personlige drømmehus. 

Mennesker er forskellige, og det er deres ønsker til drømmehuset også. Så når en familie kommer til os og gerne vil bygge nyt, tager vi altid udgangspunkt i deres helt egne behov og ønsker.

Vores erfarne arkitekter tegner ganske enkelt drømmehuset til den enkelte familie, hver gang.

Lind & Risør har som et af de eneste byggefirmaer, egne fastansatte dygtige håndværkere i alle faggrupper. Det sikrer en høj byggekvalitet – hver gang.

Kubis Huset by Lund Huse

Lund Huse som tegner og bygger arkitekttegnede huse i hele Danmark har udviklet et nyt og spændene huskoncept med navnet Kubis huset.

Kubis’s arkitektonisk idé tager udgangspunkt i et modul sammensat hus, hvor kunden frit kan vælge imellem et hav af spændende moduler og sammensætte dem på en unik og personlig måde. Modulerne findes i mange forskellige størrelser og varianter, så du kan tage specifikke hensyn til beliggenhed, solorientering, landskabstræk og terræn mm.

Kubishuset opføres i miljøbevidste materialer med mulighed for at vælge forskellige beklædningsformer og meget mere. Kubishuset findes i både 1 og 2 plan.

Stilrent fritidshus

Black-Line serien fra Stenhøj Husene er sommerhuset til dig, som ønsker et sommerhus med kontrastfyldte virkemidler, med sorte og hvide flader, der giver en tanke til funktionalistiske og modernistiske træk.

Huset har en ryg, der skærmer of lukker om de mere private funktioner som soverum og badeværelser, mens fællesrummene bliver åbnet op og passer til det udadvendte samvær.

Der er mulighed for at åbne facaden op, så skellet mellem ud og inde bliver opløst. Huset kan ses på den permanente udstilling på ”Huset” i Middelfart. Her kan du også opleve nyeste model fra Stenhøj Husene, Nordic Line.

Stenhøj Husene – Fritidshuse siden 1962

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler