Scor kassen ved at sælge ud af dit rod: Disse varer hitter på nettet

Trænger du til at få ryddet ud i gemmerne, og kunne du godt tænke dig at tjene gode penge samtidig, så læs med her og find ud af, hvilke ting du med fordel kan sælge på nettet.

Vidste du, at hver dansker i gennemsnit har ting liggende derhjemme, som de ikke bruger, til en samlet værdi af over 10.000 kroner. Det viser DBA’s årlige udgivelse af Genbrugsindekset, hvor de har undersøgt danskernes genbrugsvaner.

Disse to varer er efterspurgte året rundt

Er du typen, der ikke kan få dig til at smide din aflagte telefon ud? ’Jeg gemmer den lige for en sikkerheds skyld’, tænker du måske. Men som årene går, har du pludselig 2-3 telefoner liggende, og det er der bestemt ingen fidus i.

Har du en aflagt iphone liggende, kan det kun gå for langsomt med at sætte den til salg, for det er nemlig den mest søgte vare på DBA.

Er du i tvivl om, hvilken pris du skal sælge den for, så prøv at tjekke, hvad lignende telefoner bliver sat til salg for.

Udover iPhones, hitter sofaer også året rundt. Så har du en gammel sofa stående i garagen, eller vil du af med den, du har stående i stuen, er der altså stor chance for et hurtigt salg.

Det gør ikke noget, at dette møbel er brugt

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at havemøbler er eftertragtede i forårs- og sommermånederne. Og du behøver ikke afholde dig fra at sætte dem til salg, bare fordi de er meget slidte. Så længe du oplyser om slid og skavanker i annoncen og naturligvis sætter prisen derefter, skal du nok få dem solgt.

Særligt hvis du har retro-havemøbler, kan du score en god fortjeneste. Bambusmøbler har de seneste år været utrolig populære – og i år er ingen undtagelse. Det samme gælder gamle strandstole og drømmesenge i bedste kolonihave-stil.

Denne vare ender altid bagerst i skuret

De fleste kan nok skrive under på, at de nødigt vil undvære deres cykel – særligt i sommermånederne, når solen skinner. Men hvad med den cykel, du arvede fra din farmor, eller børnenes gamle cykler, eller hvad med din stort set ubrugte racercykel, som du aldrig fik taget dig sammen til at lufte?

Uanset om du er en ægte landevejsrytter eller by-cyklist, er der ingen grund til at fylde garagen eller cykelkælderen med cykler, du aldrig kommer ud at rulle på igen.

I månederne op til sommerferien er ’cykel’ den 4. mest søgte vare på DBA. Det vil sige, at der altså er gode chancer for et hurtigt salg.

Dette inventar er særligt populær i teak

Spiseborde er en særdeles populære vare på nettet og hitter ligesom iPhones og sofaer året rundt.

Træborde er der masser af på DBA. Men sætter du et teaktræsbord til salg, kan det meget vel gå som varmt brød. ’Teak’ er nemlig et af de mest benyttede søgeord i forårsmånederne. Så alt, hvad du sætter til salg af teak, har gode chancer for at blive afsat hurtigt.

Haveentusiasterne er vilde efter dette redskab

Det er nok ikke ligefrem en vare, de fleste har stående derhjemme, men ikke desto mindre er havetraktoren utrolig eftertragtet. Det er nemlig – overraskende nok – den 6. mest søgte vare på DBA i forårsmånederne.

Har hustruen de seneste mange år beklaget sig over det monstrum af en havetraktor, der fylder i garagen, eller har du indset, at havetraktoren og dig bare aldrig bliver bedste venner? Ja, så er det altså bare med at få den sat til salg med det samme.

Mest læste artikler