Skal du bygge nyt? Glem ikke dette

Står du midt i en renovering, eller er du ved at bygge nyt? Så kan du slippe for en klassisk diskussion med din bedre halvdel, hvis du følger disse råd.

Der er rigtig mange beslutninger at træffe, når man bygger nyt eller står midt i et renoveringsprojekt. Måske er lyd ikke det første, du overvejer skal indgå i planlægningen, men det kan være praktisk at indtænke det fra begyndelsen af byggeprojektet.

Byg lyd ind i vægge og lofter 

Integration af lydsystemer i loft og vægge er en tendens, der fortsat vinder indpas hos de danske boligejere. Det er både æstetisk flot, og du kan få forskellige løsninger, der sikrer høj lydkvalitet i alle rum. Det kan dog virke som en vanskelig opgave at få etableret integreret lyd, og andre tænker måske, at det kun hører hjemme i de mest luksuriøse hjem. Netop denne myte vil Mads Nørskov, en af indehaverne af AV-distributøren IMAGO SONAS, aflive.

– Vi vil simpelthen tage mystikken ud af det. Folk oplever det som kompliceret, og det er det overhovedet ikke, siger Mads Nørskov i en pressemeddelelse. 

Højtaler integreret i loft.
Højtalerne kan bl.a. integreres i lofter og vægge. Foto: Getty Images

Hvis man står med helt bare vægge eller måske er ved at tegne sit nye hus, så er det en oplagt mulighed for at tilføje en eksklusiv feature til tegnebrættet.

– Når man integrerer lyden i byggeriet, samler man alt i et el-skab og kan sætte en hvilken som helst kilde på efterfølgende. På den måde fremtidssikrer du også din lyd, fortæller Mads Nørskov.

Derfor har firmaet skabt online-miljøet indretmedlyd.dk, hvor du kan finde inspiration til integrering af højtalere og lyd samt få vejledning af deres rådgivere.

Fire fordele ved at integrere lyd i din bolig:

  1. Det er æstetisk flot, og du slipper synlig ledninger og kabelføring
  2. Højtalerne bliver ikke fedtet af mados
  3. Det kan bruges med alle streamingtjenester
  4. De kan monteres både inde og ude

Mest læste artikler