DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tid til at trække i arbejdstøjet

Arbejdsbeklædning skal opfylde en lang række krav, hvis man skal yde sit bedste, mens man får opgaverne fra hånden. Det betaler sig derfor at være både kritisk og kræsen, når man skal bedømme, hvad producenterne reelt tilbyder.

Vind og vejr. Mudder. Støv. Maling og kemikalier. Der venter masser af udfordringer til arbejdstøj og sko, når såvel den professionelle som den private handyman tager fat på projekterne.

Derfor er det også på sin plads, at man stiller høje krav til beklædningen.

Høj slidstyrke skal være kombineret med perfekt pasform, og man skal kunne sammensætte arbejdsgarderoben ud fra et stort sortiment, der sikrer, at man kan signalere styrke og individualitet.

De enkelte dele skal desuden kunne købes til en pris, der ikke bare er konkurrencedygtig men også blandt de bedste på markedet.

Produktforædling gennem generationer

Alle de kvalitetsparametre indgår i forretningsfilosofien hos engelbert strauss, der har udviklet og produceret arbejdstøj og sko i løbet af de sidste fire generationer.

Familieforetagendet beskæftiger i dag flere tusinde medarbejdere, der er fordelt på mere end 140 virksomheder verden over.

Her bestræber man sig hver dag på at udtænke og fremstille designs, der imødekommer forventninger og fordringer fra det arbejdende folk, så man totalt set kan klæde samtlige brancher perfekt på. 

Godt gang i forretningen

Der er ikke mange rolige timer hos engelbert strauss.

Produktiviteten er i top året rundt, hvor stort set uopslidelige stofstykker, tråde og bæredygtige genbrugsmaterialer kontinuerligt løber af produktionsbåndet som blandt andet t-shirts, arbejdsbukser, vandafvisende tøj, sikkerhedssko, termotøj og termokedeldragter til den tunge industri.

Uniformer, der kræver særlig stor bevægelsesfrihed, fremstiller man desuden af særlige stretchstoffer, og overalt hvor det er muligt, anvendes der økologisk bomuld.

Se det store udvalg af arbejdstøj fra engelbert strauss her.

Hvor der handles, der spares

engelbert strauss har tænkt optimal kvalitet ind i alle procedurer af produktudviklingen lige fra tegnebræt til færdigt design.

I dag tilbyder man en række omfattende kollektioner inden for workwear, der er modulopbygget, så man kan sammensætte sin unikke arbejdsgarderobe efter både branche og individuelle præferencer.

På trods af de mange fordele, kollektionerne fra engelbert strauss tilbyder, ligger tøj og sko så langt fra i den høje ende af prisskalaen.

Enhver skal kunne være med, hvilket også afspejler sig i virksomhedens ønske om at tilbyde sine ansatte optimale arbejdsforhold over hele verden.

Glade medarbejdere giver gode produkter og tilfredse kunder.

En vekselvirkning, alle dermed i sidste ende kan smile ad.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler