denne artikel er sponsoreret

Find din leverandør til garager og carporte

En carport er ikke bare en carport. Når du skal vælge et hus til din bil er det derfor en god idé at undersøge, hvordan du kan få en løsning og et design, der passer til dine behov - både når det gælder funktionalitet og æstetik. Find din leverandør her. 

Skal din carport også fungere som skur, et hegn eller måske et skraldeskjul? Der findes mange forskellige løsninger, når det gælder bilens ly, og det kan være en rigtig god idé at tilpasse carporten efter dine individuelle behov.

En carport fra Moduo er design, kvalitet og godt håndværk

Moduo carporte er et danskproduceret carportsystem. Særligt de to designlinjer: Stockholm og Hampton kan tilpasses til individuelle behov, så næsten ikke to carporte er ens. Moduo carporte er bygget i træ og stål efter traditionelle tømrermester metoder med limtræs- stolper og -remme, spær, tagpap og underbrædder.

Moduo carporte fås både uden og med integrerede redskabsskure. Dertil kan vælges f.eks. gulv og isolering. Moduo carporte fås fra 60.000 kr. inkl. moms. Det er muligt at få lavet separate skure, hegn og skraldeskjul i et design, der passer til carporten.

På Moduos hjemmeside www.Moduo.dk, er der meget mere inspiration, samt information om priser, tilvalgsmuligheder, materialer og meget mere. Så kan du begynde at drømme om din unikke carport.

Moduo kan kontaktes på: Tlf.nr. 27 62 04 53 Mail. info@moduo.dk

Olsson og Pedersen – Unikke Carporte

Hos Olsson & Pedersen får du kvalitet igennem hele dit byggeprojektet. Med flere års erfaring inden for branchen og med vores høje faglige stolthed er du sikret et produkt af lang holdbarhed, flot æstetisk udtryk og høj funktionalitet. Her er du i centrum, og du er garanteret en både personlig og unik løsning, der matcher dine behov og ønsker.

  • Dine ønsker og behov er i centrum
  • 10 års garanti på tagplader
  • Mange modeller og størrelser
  • Bedst bedømt i branchen på trustpilot

Kontakt os på 26 81 65 50 og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til dig.

 

Norges ledende garageleverandør – Nu også i Danmark !

Vi er leverandører af alle typer garager, og har været i branchen i mere end 50 år. Vores erfaring gør os til en god samarbejdspartner til opfyldelse af dine garage ønsker. Vores standardmodeller er et resultat af mange års erfaring. Vores garager er baseret på
traditionelt håndværk, som holder i generationer. Bredder og længder er baseret på 60cm moduler. Samtidig har du mulighed for at sætte dit eget præg på garagen. Garagen kan leveres lige som det ønskes.

Kontakt os, så vi sammen kan gøre din garage til den garage du ønsker. Vi ved, at et godt
samarbejde giver de bedste resultater. Se mere på https://iglandgaragen.dk/

 

Funktionelle carporte

Carporte fra Allview ændrer måden man tænker carporte på. Alle vores carporte fås med LED lys som giver et behageligt lys om aftenen når man skal parkere. Desuden er det med til at holde ubudne gæster væk fra biler som står parkeret i carporten. Alle carporte fra Allview kan fås med et bredt tilbehørs program der omfatter sidevægge, endevæg
eller skur til opbevaring af cykler, haveredskaber, værktøj m.m. Carportene fås i en elegant gråsort farve og tagpladerne er i en bronzetoning der dels beskytter bilen bedre med sollys og som også holder sig pæn i mange år fremover.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler