DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Portable løsninger 2.0

Fortjener din garage nyt liv? Med Nordic Systems har du et væld af muligheder for at forny både look og kvalitet. 

Her kan du hente inspiration og opleve de innovative portløsninger udført til en lang række danske boligejere.

Allerede fra første indledende fase – beslutningen om en mulig ny port til hus eller garage er det via nordic-systems.dk ganske simpelt at spore sig ind på design og mulig funktionalitet. Her kan du hente inspiration og opleve de innovative portløsninger udført til en lang række danske boligejere. Efterfølgende sikrer du i samarbejde med eksperterne fra Nordic Systems dig den mest optimale løsning – præcis til dit hjem. Rådgivning fra start til slut – fra din første idé til produktion og endelig montering af porten – er din garanti for et produkt, der er ”made to measure”. Ønsker du eksempelvis en port i tråd med husets øvrige arkitektur og byggestil eller skal det være en

moderne løsning, der tilføjer facaden et nyt liv?

Skal portens funktionalitet være integreret med IHC-styring via app eller opsættes med online interface, der sikrer dig fuld kontrol fra alle steder i verden? Skal den udstyres med overvågningskamera eller skal indeklimaet sikres 100% med en fugtmåler-styring? Det er sådanne spørgsmål du ganske roligt kan overlade til Nordic Systems erfarne folk, der gennem de sidste 10 år har guidet danskerne til de ideelle løsninger på dette område.

Høj kvalitet til fornuftige priser

Nordic Systems har gennem mere end 10 år leveret ledhejseporte til erhvervslivet. Det er selvsamme modeller og funktionelle løsninger, der gennem nordic-systems.dk forhandles til den private forbruger. Du er hermed sikret et produkt med 100% fokus på industriens strenge krav til sikkerhed, automatik, sikkerhed og kvalitet.

En port fra Nordic Systems er udviklet og designet med henblik på daglig brug og slid. Det giver dig som køber en tilfredsgaranti allerede inden produktet er monteret og taget i brug. Du har med 10 års garanti på rust på ALLE porte og 5 års garanti på automatikken i ALLE porte en absolut sikkerhed for et produkt, der overholder alle krav til funktionalitet og vedligeholdelsesfri drift mange år fremover.

Totalleverandør af optimale løsninger

Nordic Systems har været førende i branchen i mere end 10 år, og har gennem årene installeret ledhejseporte – med eller uden portautomatik – over hele landet. Deres konsulenter, servicefolk og montører dækker hele landet. Kort sagt – et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at skabe den mest optimale løsning.

Besøg Nordig Systems her.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler