idenyts Bolig Favoritter 2021: Gulv – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Bolig Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Gulv' her.

Wicanders – Natural Majestic Oak

NYHED! Infinitus Natural Majestic Oak er en flot vinylplank i naturligt varme nuancer. Infinitus er en slidstærk og vandfast serie i 3D trælook. Infinitus kræver minimal vedligeholdelse.

Tæppeland – Nera Caza Extreme Ecru

Nera Caza Extreme Ecru er et elegant tæppe i en enkel, lys ecru-farve – perfekt til den skandinaviske stil! Tæppet er håndvævet i lækker, blød viskose – et stof fremstillet af naturlige materialer. Viskosen har en smuk effekt på tæppet, der gør Nera til mere end bare et anonymt tæppe. Fås i mange størrelser helt op til 300 x 400 cm. Se produktet her.

Tæppeland – Salamanca Caza Extreme Multi Colour 421

Brugte sarier fra Indiske kvinder får nyt liv i vores serie af løse tæpper, Salamanca. Det farverige stof genbruges i tidens ånd til dette tæppe, der håndknyttes af indiske vævere, der har stolte traditioner for tæppehåndværket og knytter med helt op til 150.000 knuder/m2 i dette tæppe. Hvert tæppe er unikt, da stoffet varierer og håndknyttes. Se tæppet her.

Tæppeland – Thor 2021 Lys Sildeben

Thor Lys Sildeben er et højkvalitets LVT-gulv med klik, der sikrer god akustik og høj gangkomfort. Gulvet har en innovativ korkbagside, der absorberer stød, når du bevæger dig over gulvet, hvilket gør det velegnet til gulvvarme. Gulvet er ekstremt slidstærkt (30 års boliggaranti), 100 procent vandtæt og fremstillet af 100 procent genanvendelige materialer. Se produktet her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler