DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Har du brug for flyttehjælp i Stockholm?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Flyttkalle er det oplagte valg, hvis du har brug for hjælp af et flyttefirma i Stockholm.

Der er flere fordele ved at hyre os til til din flytning:
● Altid 100 % tilfredshedsgaranti
● Benyt 50 % RUT-fradrag
● Gratis lån af flyttekasser
● Opmagasinering og flytterengøring
● Vi er altid forsikret
● Vi har alle trafiktilladelser
● Høj erfaring i branchen
● Sikker og professionel pakning

Læs mere information om vores flyttefirma på flyttfirmastockholm.nu.

Forsikring & ansvar

Vi gør altid vores bedste og håndterer dine ting varsomt. På trods af det, kan uheldet være ude, og så er det vigtigt med gode forsikringer. Vores flyttefirma har gode forsikringer og overholder Konsumentverket og Sveriges Akeriföretags almene bestemmelser ‘Bohag 2010 for forbrugere’.

Flytning af hele hjemmet

Flytning af hele hjemmet er for dig i Stockholm, som skal flytte til en ny adresse. Det kan være meget tidskrævende og hårdt, derfor er vi her for at hjælpe dig! Vi flytter og transporterer indboet til din nye adresse.

En flytning kan være en kompleks og tidskrævende proces. Når du hyrer vores flyttefirma, så tager
vores professionelle hånd om alle opgaverne på en effektiv måde, så du kan fokusere på andre aspekter af din flytning. Få en nem og enkel flytteoplevelse i hele Stockholms-området!

Vi tilbyder også pakning og flytterengøring

Vi gør det enkelt, og hjælper dig med nedpakning af dit hjem. Flyttkalle anvender passende pakkemateriale og sikrer, at alle dine ejendele er beskyttet under flytningen. Dette mindsker risikoen for skader under transporten.

Undgå stress og fokuser på dit nye hjem – lad os tage os af rengøringen af dit gamle hjem! Rengøring af et tomt hjem er ofte det værste ved at flytte. Det tager tid og bliver måske ikke altid godkendt af udlejer eller køber. Fordelen ved at booke hjælp er, at der er garanti for et veludførtstykke arbejde. Vores rengøringsteam skrubber og rengører, så du kan hygge dig og ordne dit nye hjem.

Ryd eller opmagasinering

Er det tid til at rydde op i dine gamle ting og sager, som du aldrig anvender? Så kører vi det til
genbrug for dig! Slip bekymringerne – vi ordner det for dig.

Har du brug for opmagasinering? Leder du efter langtidsopbevaring eller har du blot brug for ekstra plads i en kort periode, så har vi løsningen, der passer de fleste. Vi garanterer opbevaring af
høj kvalitet og samarbejder med dig om at sikre, at vi kan opfylde alle dine opbevaringsbehov.

Hvorfor vælge os?

Det er omkostningseffektivt at hyre os, selvom det kan virke som en ekstra udgift at hyre et flyttefirma, så kan det faktisk være billigere i længden. At stå for en flytning selv medfører ofte skjulte omkostninger, f.eks. leje af flyttebiler, køb af pakkemateriale og potentielle skader på dine ejendele. Vi tilbyder hele servicen til en fast pris, så du får et klart overblik over prisen før flytningen begynder.

Book os i dag til en fast pris.

Mest læste artikler