Hustips

Her finder du alle de bedste hustips

Vi har sikkert alle haft en sød mor eller bedstemor, der har kastet flittigt om sig med gåde husråd og gamle tricks. Men husker man dem egentlig? Ikke altid. Vi har derfor samlet en lang række af de allerbedste hustips og husråd her.

Læs mere

Det er husråd om en lang række forskellige ting. Du finder eksempelvis råd til, hvordan du på bedst mulig vis kan bruge hjemmets ekstra plastikposer til en masse sjove og nyttige ting, der ikke involverer affald. Du finder også en masse gode råd til, hvordan dine krydderurter i køkkenet med to simple tricks kan holde sig i meget længere tid. Eller måske vidste du ikke, at du faktisk har et magisk instrument i klædeskabet i form af din hårtørrer. En føntørrer kan nemlig bruges til både madlavning, rengøring, smertelindring og meget mere.

Ting, du aldrig må opbevare på loftet

Vi guider dig også i, hvilke ting der kan tåle at blive stillet op på loftet. Det er nemlig ikke alle ting og møbler, der har lige godt af at komme op i det støvede mørke. Både møbler og tøj har eksempelvis ikke godt af at komme op på loftet på grund af fugt, mus og insekter. Og ikke mindst risikoen for vandskader. Du risikerer nemlig, at alt tøjet og alle møblerne ødelægges ved at blive sat på loftet.

7 ting alle husejere bør gøre én gang om året

Huset passer ikke sig selv, og der er masser af ting, man skal ordne hele tiden. Men nogle ting behøver du ikke gøre mere end en enkelt gang om året. En gang årligt kan det eksempelvis være en rigtig god idé at damprense møblerne – noget de fleste ikke får gjort, fordi man som regel ikke lige har en damprenser stående i skabet. Men dem kan man heldigvis sagtens leje, og det er noget, men bør gøre en  gang om året. Den kan desuden bruges til både møbler, vinduer, badeværelset eller i køkkenet.

Den ultimative guide til en mindre varmeregning
Spar penge på varmeregningen

Den ultimative guide til en mindre varmeregning

Energipriser på himmelflugt gør det endnu mere attraktivt at spare el og varme. På et specielt website får du de bedste tips til en mindre varmeregning

Sådan sparer du på varmeregningen uden at fryse

Sådan sparer du på varmeregningen uden at fryse

Når de korte dage bliver flere og flere, følger kulden oftest med, og de fleste af os skruer op for vores radiatorer. Men regningen kan hurtigt løbe løbsk. Følg disse seks gode råd, og undgå en alt for dyr varmeregning.

Sådan gør du vinduerne klar til vinteren

Sådan gør du vinduerne klar til vinteren

Dine vinduer bør jævnligt tjekkes og vedligeholdes. Det er derfor det perfekte tidspunkt at få kigget vinduerne efter i sømmene, inden de koldere temperaturer og mørke dage for alvor banker på døren. Få tjeklisten her.

Her er efterårets gør-det-selv projekter

Her er efterårets gør-det-selv projekter

Brug pauserne i efteråret på at forny småting i din bolig, og hvorfor ikke starte med at forbedre et eller flere af de områder i hjemmet, som trænger til en kærlig hånd

De bedste krea-tips og tricks til affaldssorteringen

De bedste krea-tips og tricks til affaldssorteringen

Den 1. juli 2021 trådte den nye landsdækkende affaldssortering i kraft, hvor alle danske kommuner nu skal sortere på samme måde og i ni fraktioner. Hvis du heller ikke kan finde plads til dem alle under vaskeskabet, har vi samlet et par idéer til en lettere affaldssortering.

De bedste og dummeste steder at gemme husnøglen

De bedste og dummeste steder at gemme husnøglen

Gemmer du din husnøgle det rigtige sted? Eller kan tyven finde nøglen hurtigere end dig? Her er de allerværste steder at gemme nøglen og 6 gemmesteder, som tyven aldrig gætter. 

Kobberbryllup – sådan laver du en halv æresport

Kobberbryllup – sådan laver du en halv æresport

Lynguide til kobberbrylluppet: sådan laver du en halv æresport og skjoldet og granguirlanden, der hører med. Se også listen med navnene på alle de forskellige bryllupsdage - fra træbryllup til atombryllup.

Sådan sikrer du dit hus til nytår

Sådan sikrer du dit hus til nytår

Det er ikke nok at tage postkassen ind nytårsaften. Du skal sikre dit hus hele vejen rundt. På den anden side er det heller ikke nødvendigt at forskanse sig som i et fort ... Godt nytår!