6 usædvanlige ting, du kan bruge tennisbolde til

Tennisbolde er absolut ikke kun brugbare, når det kommer til at spille tennis. Der er faktisk en lang række ting, du kan bruge de gule bolde til.

1. Beskyt gulvet

Først og fremmest kan du bruge tennisbolde til at sætte på stolebenene, hvis du er i gang med at ordne hjemmets gulve. Det kan være en tidskrævende proces, og det er enormt ærgerligt, hvis nogle af stolene når at skrabe ridser i gulvet, inden det er færdigt.

Heldigvis kan du undgå ulykker ved at sætte tennisbolde på stolens ben. Det eneste, du skal gøre, er at skære et x i bolden og herefter mase stolebenet ned i. 

2. Når du skal vaske tøj

Du kan også bruge tennisbolde, hvis du skal have vasket tøj. Det er nemlig rigtig praktisk, hvis du er helt vild med skønne, bløde håndklæder. Smid en enkelt tennisbold med ind med håndklæderne næste gang, du skal vaske. Resultatet vil være helt vidunderligt bløde håndklæder. 

3. Plads i garagen

Nogle gange kan det godt være en udfordring at køre ind i garagen uden at køre ind i bagvæggen. Selv når det er noget, du gør til daglig, kan det være svært at vurdere afstanden.

Heldigvis kan du med et nemt trick hjælpe dig selv lidt på vej. Hæng en tennisbold op i garagensloft, således den lige akkurat rammer midten af bilruden, når du kører eller bakker ind. På den måde ved du, at du ikke kan køre længere.

4. Rens gulvet

Næste gang der er kommet beskidte mærker på gulvet, kan du bruge en tennisbold i stedet for at kaste dig ned på alle fire for at skrubbe det væk.

Skær et x i tennisbolden og stik den på enden af eksempelvis en kost eller en lang pind. Skrub herefter gulvets mærker med tennisbolden, og de vil forsvinde. Tennisbolden fungerer nemlig som en slags viskelæder. Smart, ikke?

5. Gør hjemmet børnesikkert

Har du småbørn rendende rundt derhjemme, eller måske får du små børn på besøg? Så kan det være en god idé at børnesikre hjemmet en smule, så man undgår, at de små mennesker kommer til skade. Sæt tennisbolde på de skarpe bordkanter, og så kan intet gå galt.

6. Når du skal slibe noget rundt

Når noget skal slibes med sandpapir, kan det godt være en anelse besværligt at finde en måde at holde sandpapiret på. Det kan du lynhurtigt løse ved at bruge en tennisbold. Det er særlig smart, når du skal slibe noget rundt, der meget gerne skulle forblive rundt. 

Mest læste artikler