Derfor skal du ALTID tage et billede af dit komfur før du tager på ferie

Med dette smarte trick kan du let slippe for urolige tanker på ferien. 

Når vi tager på ferie, har vi typisk travlt med at komme ud af døren for at nå til lufthavnen, sommerhuset eller familien. Derfor kan det være overraskende svært at huske præcis, hvordan hjemmet så ud, da vi forlod det – og dét er noget, der kan skabe uro på en ellers afslappet ferie.

Huskede du at slukke komfuret?

For slukkede vi egentlig lyset på badeværelset? Låste vi hoveddøren på vejen ud til bilen, og – endnu vigtigere – huskede vi at slukke komfuret før vi gik? Eller står hele huset i flammer i dette øjeblik?

Selvom det sjældent er tilfældet, kan det være svært at slippe tanken, når den først har sat sig fast. Heldigvis har den amerikanske webblog Lifehacker fundet en virkelig let løsning på problemet. Alt du behøver for at undgå panikken er din smartphone – og dén er vi ret sikre på, at du ikke har glemt derhjemme.

Sådan slipper du for urolige tanker

Tag et billede af dit komfur og din kogeplade, lige før du forlader dit hjem. Hvis du begynder at tvivle på, hvorvidt du egentlig slukkede for apparaterne, kan du bare tage telefonen frem og se efter. På den måde kan du slippe for urolige tanker og i stedet nyde feriedagene udenbys.

Tip

Lifehacket gælder naturligvis også for strygejern, glattejern og andet, du kunne forestille dig at efterlade tændt i hjemmet.

God ferie!

Mest læste artikler