En hårtørrer kan næsten bruges til alt

Du har et magisk instrument i klædeskabet. En hårtørrer kan nemlig bruges til madlavning, rengøring, automekanik smertelindring og meget andet. Se 12 geniale bud på alternativ brug af hårtørreren.

Den alternative hårtørrer

En hårtørrer findes i de fleste hjem. Alle har god gavn af dem til deres naturlige formål, men de har også mange andre anvendelsesmuligheder. Her er 12 af dem.

1. Fjern stearin med hårtørrer

Er der kommet stearinlys på dine møbler eller på en dug, så kan du højst sandsynlig fjerne det med hårtørreren. Læg for eksempel noget tyndt bomuldsstof eller et kaffefilter oven på den uønskede stearin og varm pletten op med hårtørreren. Det vil få pletten til at opløse sig og forsvinde.

2. Tørre tøj

Har du noget tøj, der skal være tørt i en fart, og har du ikke et strygebræt og et strygejern ved hånden, så kan hørtørreren gøre jobbet på 5 minutter.

3. Ret briller med hårtørreren

Er dine briller blevet skæve, og er de lavet af kunststof, så kan du spare turen til optikeren ved at varme det sted op, du gerne vil tvinge i anden retning i ca. 20-30 sekunder. Det gør materialet føjeligt og bøjeligt. Bøj dem derefter hen på den ønskede plads. Det er det samme, som optikeren ville gøre. Vil du være helt sikkert på ikke at bøje brillerne for meget, så bør du for en sikkerheds skyld gå til optikeren.

4. Gøre spejlet brugbart igen

Har én i familien været i bad, og skal du derefter i en fart bruge spejlet i badeværelset? Fjern duggen på spejlet med hårtørreren. Det tager få sekunder

5. Giv dine cupcakes ekstra glans med hårtøreren

Frostingen oven på cupcakes kan få en ekstra smuk glans, hvis du kort varmer den op med hårtørreren, efter den er blevet fordelt oven på cupcaken.

6. Føntørre regnvåde sko og støvler

Er skoene eller støvlerne gennemblødte, og skal de lige straks bruges igen? Stop noget avispapir ned i fodtøjet og blæs på dem med hårtørreren. I løbet af 5 minutter vil de værre tørre igen.

7. Fjerne isblomster på vinduet med hårtørrer

Er der isblomster på viduerne, så kan med få sekunders hårtørring på glasset gøre vinduet klart og brugbart igen.

8. Fjerne støv

Der er steder i hjemmet, som støvsugeren vanskeligt kan nå. Hjælp støvsugeren lidt på vej med en luftstrøm, der går udad og ikke indad. Det kan fjerne støv i mange afkroge, som senere kan suges op. Tricket er også højst anvendeligt til tasturerer på computere.

9. Lette muskelspændinger

Har du spændinger et eller andet sted på kroppen, eller er en influenza på vej eller noget andet, der giver ømhed. Pust lidt med hårtørreren. Det lindrer smerten.

10. Fjerne fedtfarver

Mange af børnenes tegneredskaber er lavet på en voksbasis. Er det tilfældet, så kan du fjerne spor af farverne fra vægge, gulve og møbler med hårtørreren og et stykke køkkenrulle, som du lægger over det farvede område. Køkkenrullen bruges til at suge den voksholdige farve op med.

Læs også: Sådan fjerner du gammel maling

11. Fjern buler på bilen med en hårtørrer

Idényt har tidligere fortalt om, hvordan man fjerner buler i bilen med en hårtørrer og trykluftsspray. Tricket handler om at varme bulen op først, og derefter køle den ned med trykluftssprayen.

12. Tø frostvarer op med hårtørreren

Skal du have tøet en pakke bær op i fryseren i løbet af nul komme fem, så kan hørtørreren gøre underværker, sålænge frostvaren er af en overkommelig størrelse og ikke hel frossen and.

Kilde: genialetricks.de

Mest læste artikler