Her er efterårets gør-det-selv projekter

Brug pauserne i efteråret på at forny småting i din bolig, og hvorfor ikke starte med at forbedre et eller flere af de områder i hjemmet, som trænger til en kærlig hånd

Efterår er lig med hygge og familietid. Det er ture i naturen, varm kakao, dage med daseri, spil og samvær. Men det er også flere indedage, hvor du kan bruge pauserne i familiehyggen til at samle op på et par af de små projekter, du er gået i stå med i din bolig eller drømmer om at lave. Her er fire forslag til indendørsprojekter, som du kan kaste dig ud i, når vejret ikke ligefrem kalder på havearbejde.

  1. Pift køkkenet op med en ny stænkplade

Hvis du har behov for at ændre lidt på udtrykket i dit køkken, er det oplagt at lege med ideen om en stænkplade i fliser. Det er et projekt, der er nemt at gå til, men som samtidig vil skabe en helt ny stemning i dit køkken. Du kan købe fliser og klæbemasse i dit byggemarked eller flisecenter. Hvis du aldrig har prøvet at sætte fliser op, kan det være en god ide at finde en guide online og øve dig et andet sted først.

  1. Kast nye farver på væggen

En ny farve på væggen eller et mønstret tapet kan være med til at skabe et helt nyt udtryk i dit hjem. Er du rigtig frisk, kan du også give dig i kast med indfarvet spartelmasse, som skaber en farverig væg med en unik struktur. Du kan købe indfarvet spartelmasse og få råd med på vejen hos dit malercenter.

  1. Lav en billedvæg af årets begivenheder

Du kan nemt lave en personlig og unik billedvæg, som kan minde dig om de dejlige stunder, I har haft gennem årets løb. Det eneste, du skal bruge, er billeder og rammer. Et godt tip er at mikse rammerne i størrelse og farve for at skabe et tilfældigt look. Har du billederne fra fødselsdagen og sommerferien liggende på telefonen, kan du nemt bestille dem online til print. Der findes mange hjemmesider, som printer dine billeder og sender dem hjem til dig.

  1. Byg din egen radiatorskjuler

Hvis du er træt af at kigge på den gamle, gule radiator, så skal du finde vaterpas og tommestok frem. Det er nemlig nemt at bygge sin egen radiatorskjuler, hvis du bare tør at kaste dig ud i det. Du kan finde en udførlig guide til at bygge din egen radiatorskjuler lige her:

Læs også: Radiatorskjuler – Byg selv en dekorativ skjuler til traditionel radiator 

Mest læste artikler