Med denne app kan du få hjælp til gør-det-selv projekter

Kan du ikke lige huske hvor afspærringsventilen sidder? Fortvivl ej, nu kan du hente digital hjælp fra venner og bekendte.

Vi kender det alle sammen. Det der med, at skulle igang med et gør-det-selv projekt, men at det lige bliver udskudt en uge, fordi man ingen anelse har om, hvor man skal begynde. Har man ikke hjælpen lige ved hånden, ville man måske ringe en bekendt op i et videoopkald for at løse udfordringen. Dette ender dog ofte i misforståelser om, hvor der peges hen og hvad der menes, skriver Ekstra Bladet. Nu er det imidlertid slut med udskydelse af projekterne og misforståelser, for med den nye app ShowMe Assist, kan du få den nødvendige hjælp, når du har brug for den.

Derfor har du brug for appen

ShowMe er en videochat app, som man kender det fra eksempelvis Skype og Messenger. Så tænker du måske; er der virkelig brug for en ny videochat app, når vi allerede har flere forskellige? ShowMe Assist kunne godt blive en app som udfylder det lille hulrum i rækken af videochat apps, da funktionerne afviger fra de øvrige apps.

Derfor er appen så smart

Du står foran din helt nye opvaskemaskine, som skal monteres. Du ved, at vandtilførslen skal lukkes, men hvor er det nu afspærringsventilen sidder? Dette problem kan måske løses med ShowMe Assist, hvis du har en bekendt, som kan hjælpe. Du kan ringe vedkommende op via appen, som efter accept vil komme på virtuelt besøg i dit køkken. Nu kan hjælperens hånd pege på det, der skal gøres, hvilket kan ses på din skærm.

Foto: App Store - ShowMe Technologies
Foto: App Store – ShowMe Technologies

Appen kan naturligvis bruges til alle slags gør-det-selv-problemer, og hjælperen vil komme på virtuelt besøg lige dér, hvor du har brug for det. Omvendt kan du også indtræde i hjælperrollen og assistere svigersøn, mor, kollega og så videre med deres gør-det-selv problemer.

Appen er gratis og kan hentes til iPhone. Den vil senere også blive udviklet til Android telefoner.

Kilder: altomdata.dk & App Store – ShowMe Technologies

Mest læste artikler