Sådan kan du hjælpe din skraldemand godt gennem vinteren

Når vintervejret for alvor melder sin ankomst, skal du skænke din skraldemand en ekstra tanke. Se her, hvordan du kan hjælpe dem i de mørke, kolde morgener.

Skraldespande med sne

Sne og is er ikke kun besværligt for skraldemændene, men det kan også være farligt. Du kan derfor gøre deres arbejde en smule nemmere og mere sikkert i vinteråret ved at huske at sørge for gode forhold ude hos din egen skraldespand. Det skriver TV2 Lorry.

– Når sneen rammer, er det ekstra vigtigt lige at være opmærksom og hjælpe med at lette forholdene for dem, der tømmer vores skrald. Der kan være rigtig glat rundt omkring på villavejene lige nu, og det er nemt at falde, når der samtidig er helt mørkt, siger driftsleder i City Container, Morten Schandorff Fagerland.

Han har tre gode råd til, hvordan man bedst hjælper renovationsarbejderne med at undgå at komme til skade i vintervejret.

  1. Stil skraldespanden ud til vejen, så skraldemanden ikke skal gå op af en isglat indkørsel.
  2. Ryd sne. Gerne så der er en lille passage, hvor spanden kan rulles fra fortovet og ud på vejen. Husk at salte og at rydde sne på vejen.
  3. Tænd lys. Det er en kæmpe hjælp, hvis der er lidt lys omkring spandene. I de fleste byggemarkeder kan man købe små batteridrevne lamper, som tænder ved hjælp af en sensor og slukker hurtigt igen.

Mest læste artikler