Sensationel kur mod skimmel-fuger virker faktisk

Den eneste kur mod grimme, ulækre og misfarvede skimmelfuger har hidtil været at skære dem ud og lægge nye. MEN Gør Det Selv har testet en sensationel ny metode, der rent faktisk virker.

før og efter billede af fuger

Journalisterne på Gør Det Selvs redaktion troede, det var løgn. En uskyldig pressemeddelelse fra en producent i Kolding, der lovede, at de nu kunne rense de ellers så urenselige sort-plettede skimmelfuger.

Det lød som et eventyr, men Gør Det Selv bøjer sig i støvet, og bladets testredaktør giver Protox Fugeren topkarakteren 10.

Gør Det Selv har testet midlet flere forskellige steder gennem de sidste 6 måneder på både bløde og hårde fuger på badeværelser og i vindueskarme, og det virker ekstremt effektivt.

Herunder er 3 eksempler, hvor produktet har udført mirakler på bløde silikone-fuger.

Før:

Før:

Før:

Efter:

Efter:

Efter:

Vær opmærksom

Gør Det Selv er ovenud begejstrede for Protox Fugerens. Men redaktionen har to forbehold.

For det første virker midlet blegende, og fugerne bliver tonet en smule lysere, end de måske var i forvejen. Dernæst kan redaktionen ikke garantere for, at midlet på længere sigt ikke ødelægger fugerne. Der er dog intet, der tyder på, at fugerne går i opløsning. 6 måneder efter test, og på alle de områder redaktionen har testet midlet på, er fugerne stadig elastiske og helt tætte.

Hos Gør Det Selv kan du læse en udførlig vejledning til, hvordan du benytter midlet. Læs vejledningen her.

Skrevet af: Erik Christensen, Gør Det Selv

Mest læste artikler