Corona: Nu kan du købe en hjemmearbejdsplads af pap

Er du en af de mange tusinde danskere, der arbejder hjemme i øjeblikket? Og er du påvirket af ikke at have en ordentlig hjemmearbejdsplads? Så læs mere om, hvordan du kan få en flytbar og bæredygtig arbejdsstation derhjemme.

Myndigheder verden over opfordrer folk til at arbejde hjemmefra for at stoppe covid-19 i at sprede sig yderligere. Det har skabt et presserende behov for at finde måder at opsætte arbejdsstationer derhjemme, der ikke overtager spisebordet, er for dyrt, eller som kræver, at du skal forlade hjemmet. Dette behov forsøger den danske møbelvirksomhed startup, Stykka, nu at imødekomme.

– Siden den 12. marts, da Danmark næsten lukkede ned, har rigtig mange arbejdet hjemmefra. Nogle måtte dele arbejdsstationen med deres partner, mens andre måtte bruge spisebordet. Vi antog, at andre måske oplever det samme problem, og vi besluttede derfor at gøre denne idé til virkelighed, fortæller Jarl Vindnæs, stifter af Stykka, i en pressemeddelelse.

Fokus på bæredygtighed

Stykka har designet en midlertidig arbejdsstation kaldet #StayTheF***Home, der angiveligt skal gøre det lettere at arbejde hjemmefra. Arbejdsstationen er lavet af FSC-certificeret genbrugspap, så den kan genbruges, når du ikke længere har brug for den derhjemme.


Foto: Stykka

Tilgængelig for alle

Du kan bestille skrivebordet i pap i forskellige farver og højder. Du kan også printe skrivebordet selv helt gratis.

– Vi ønsker, at designet skal komme så mange mennesker som muligt til gode, og derfor har vi gjort produktionsfilerne frit tilgængelige til download. Det er vores håb, at folk vil downloade det, hacke det og forbedre det, fortæller Jarl Vindnæs.

Ifølge Jarl Vindnæs tager det under 10 minutter at sætte det bæredygtige skrivebord op.

Læs mere her

Mest læste artikler